x 

Peppermynte fra Sardinia økologisk

Bilde av en pakke Peppermynte økologisk
Bilde av en pakke Peppermynte økologisk
Bilde av en pakke Peppermynte økologisk
Produktnummer:  33068
Urtete av peppermynte fra Sardinia. Et 100% naturlig og økologisk produkt. Velgjørende ,og forfriskende som både varm og kald drikk.
Kr. 25,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 29,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 4,-
Pris / kg:

Om økologisk peppermynte te fra Sardinia:

Peppermynte er den beste urten for å lage mynte te. En svært, aromatisk urtete laget av mynteblader. En velgjørende te som er bærekraftig produsert. Godkjent økologisk . Produsert på vakre Sardinia i Italia

Mynte te er kjent for å ha en forfriskende effekt. Kan drikkes både varm og kald. Som kald på varme sommerdager gjerne med litt tilsatt sitron.

Teposer og forpakning

  • Det er 10 stk teposer i pakken.
  • Duftbevarende tepose produsert i FSC papir som bevarer duften og aromaen
  • Filterpose uten lim og stifter
  • Bærkraftig emballasje

Litt om hvor peppermynte teen dyrkes

Dette er en urte te fra Sardinia av beste kvalitet. Den er dyrket på jorder på Sardinia, helt uten bruk av sprøytemidler. Åkrene ligger i et område i Italia med lav folketetthet, og med perfekte forhold i forhold til en balanse mellom fuktighet ,vind, og veldig gode solforhold. Temperaturen er såpass stabil gjennom året, at det gir ideelle dyrkningsmuligheter. Forholdene er så bra at det kan høstes urter flere ganger i året på denne plassen.

Urtene er dyrket med bærkraftighet, og sammen med 34 andre medisinplanter og urter i et rikt artsmangfold. Alt blir drevet som et ekte presisjonsjordbruk, i tråd med veldig strenge regler for økologisk drift.

Hvordan høstingen av urteteene foregår- den perfekte timingen

Hver plante høstes i den fasen da de balsamiske, eteriske oljene i plantene er på sitt beste. Hver enkelt urt blir høstet for seg, og den perfekte timingen avgjøres for hver enkelt urt. Plantene tørkes rett etter høsting i venteilerte ovner, med kontrollerte temperaturer. 

Utre teene lagres  i egne magasiner, for å bevare næringsverdiene og aromaene best mulig. Urtene kuttes i biter for å passe i teposene. Det gjennomføres en streng kvalitetskontroll.

Fra 'Åkeren til bordet'

Alle urte teene er et resultat av en kort og sporbar produksjonslinje. Gjennom hele prosessen er det tatt hensyn til naturen og forbrukeren. Medisinplantene stelles omhyggelig og omsorgsfult av agronomer som ønsker at plantene skal bevare en best mullig aroma. 

Sertifisert Kvalitet:

Utreteen er sertifisert hos følgende:

  • IFS Food
  • ISO 22005
  • ISO 9001

Godkjent av:

  • Lambiente
  • FDAI

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no