Kamille te fra Sardinia økologisk

1 Vurdering
Kr. 29,-
Kr. 18,-
Du sparer:
Kr. 11,-
Prod.nr.: 33065
Den kjente velgjørende urteteen laget kamilleblomster. Et 100% naturlig og økologisk produkt fra Sardinia. Bare de aromatiske blomstene er brukt i teen.

Om økologisk kamille te fra Sardinia:

Kamille te er tradisjonelt brukt for sin søvndyssende og beroligende effekt, og den brukes ofte før leggetid. Bare blomstene, som er den beste og viktigste delene av kamilleplanten, blir brukt i denne urteteen. Teen får derfor en intens, fantastisk duft og aroma. Kan drikkes når som helst på dagen. 

Teen er bærekraftig produsert. Godkjent økologisk, og produsert på vakre Sardinia i Italia

Best før: 08.2024

Teposer og forpakning

  • Det er 10 stk teposer i pakken.
  • Duftbevarende tepose produsert i FSC papir som bevarer duften og aromaen
  • Filterpose uten lim og stifter
  • Bærkraftig emballasje

Litt om hvor kamille teen dyrkes

Dette er en urte te fra Sardinia i nydelige Italia, som er av beste kvalitet. Urtete-plantene er dyrket på jorder på Sardinia, helt uten sprøytemidler. Dyrkningen foregår i ett lite område i Italia med lav folketetthet, der det er perfekte forhold mellom vind, fukt og sol. På denne måten blir temperaturen såpass stabil gjennom året, at dyrkningsmulighetene blir ideelle. Dette medfører at man kan gjennomføre høsting av urteplantene flere ganger i året. 

Dyrkningen er bærekraftig, og foregår i ett rikt artsmangfold, sammen med 34 andre medisinplanter. Dette blir drevet som ett skikkelig presisjonsjordbruk, i tråd med veldig strenge regler for økologisk drift.

Hvordan høstingen av urteteene foregår- den perfekte timingen

Selve høstingen av plantene foregår i den fasen da de balsamiske, eteriske oljene i planten er på sitt beste. Da blir hver enkelt urt høstet for seg, selve tidspunktet er ulikt med tanke på hver enkelt plante. Plantene tørkes rett etter høsting i godt ventilerte ovner, med svært nøyaktig kontrollert temperatur. 

De høstede urtene lagres i egne magasiner, dette gjøres for å bevare næringsverdien og aromaene best mulig. Deretter blir urtene kuttet i biter, slik at de passer i teposene. Dette blir nøye kvalitetskontrollert.

Fra 'Åkeren til bordet'

Alle urtene er del av en kort og sporbar produksjonslinje, der det har blitt hensyn til forbrukeren og naturen gjennom hele prosessen. Medisinplantene stelles omsorgsfullt og nøyaktig av utdannede agronomer, med hensikt om å bevare urtenes naturlige og kraftfulle aroma. 

Sertifisert Kvalitet:

Utreteen er sertifisert hos følgende:

  • ISO 22005
  • IFS Food
  • ISO 9001

Godkjent av:

  • FDAI
  • Lambiente

Omtaler

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn