Fennikel te fra Sardinia økologisk

0 Vurdering
Kr. 29,-
Kr. 18,-
Du sparer:
Kr. 11,-
Prod.nr.: 33071
Urtete av fennikelfrø og fennikkelblomst fra Sardinia. Et 100% naturlig og økologisk produkt. Kjent for sin velgjørende effekt på fordøyelsen. Svært aromatisk te.

Om økologisk fenikkel te fra Sardinia:

En svært, aromatisk urtete laget av fennikelfrø og fennikelblomster. En velgjørende te som er bærekraftig produsert. Godkjent økologisk . Produsert på vakre Sardinia i Italia

Fennikel te er kjent for å ha en gunstig effekt på fordøyelsen og kan eliminere produksjon av tarmgass. Antiokisdantrik og antiinflammatorisk te med en naturlig søt smak.

Best før: 08.2024

Teposer og forpakning

  • Det er 10 stk teposer i pakken.
  • Duftbevarende tepose produsert i FSC papir som bevarer duften og aromaen
  • Filterpose uten lim og stifter
  • Bærekraftig emballasje

Litt om hvor fenikkelteen dyrkes

Dette er en urte te fra Sardinia av beste kvalitet, og dyrket på jorder på den italienske øya Sardinia, helt uten bruk av sprøytemidler. Åkrene ligger i et område i Italia med lav folketetthet, med perfekte forhold i forhold til en balanse mellom regn, vind og sol. Plantene vokser i optimale solforhold. Temperaturen er såpass stabil gjennom året, som gir ideelle dyrkningsmuligheter. Forholdene er så bra at det kan høstes urter flere ganger i året i dette området. 

Urtene er dyrket med bærekraftighet, sammen med 34 andre medisinplanter og urter i ett meget rikt artsmangfold. Dette blir drevet som ett ekte presisjonsjordbruk, sammen med veldig strenge regler for økologisk drift.

Hvordan høstingen av urteteene foregår- den perfekte timingen

Planten høstes i den fasen da de balsamiske, eteriske oljene i plantene er på sitt beste. Hver enkelt urt blir høstet for seg, og den ideelle timing blir avgjort for hver enkelt urt. Plantene tørkes med en gang etter høsting i godt ventilerte ovner, der temperaturene kontrolleres nøyaktig.

Deretter lagres urteteen i egne magasiner, for å bevare næringsverdiene og aromaene. Deretter blir urtebladene kuttet i biter for å passe i teposene. Prosessen blir strengt kvalitetskontrollert. 

Fra 'Åkeren til bordet'

Alle urteteene stammer fra en kort og sporbar produksjonslinje. Under hele prosessen blir det tatt hensyn til naturen og forbrukeren. Medisinplantene stelles omhyggelig og omsorgsfullt av faglærte agronomer, slik at plantene bevarer best mulig aroma. 

Sertifisert Kvalitet:

Utreteen er sertifisert hos følgende:

  • IFS Food
  • ISO 22005
  • ISO 9001

Godkjent av:

  • Lambiente
  • FDAI

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn