x 

Spiremix med Reddik 3 typer 300 g

Produktnummer:  81318
Organic Vivace Miks er en næringsrik og varmende blanding av reddik, rød reddik og china rose, som vil være klar etter 5-6 dager med spiring.
Kr. 159,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

300g pakken med GEO Organic Vivace Mix er en næringsrik og varmende blanding av reddik, rød reddik og china rose som vil være klar etter 5-6 dager med spiring.

Denne blandingen inneholder:

Økologisk Reddik
Reddik er fullpakket med C-vitamin og spormineraler. Reddik spirer er gode for ditt naturlige forsvar. Reddik inneholder vitamin A og C, kalium, fosfor, kalsium og magnesium.

Økologisk Rød Reddik
Spirer med rød reddik er veldig næringsrike, spesielt med vitamin A, B1, B2, C og mineralene Jern, Kalium, Magnesium, Fosfor og Sodium. De kan også bidra til å styrke muskler og ha antiseptiske funksjoner i tillegg til å stimulere produksjonen av magesyre.

Økologisk China Rose  China Rose er relatert til reddikfrø. Spirene er ikke så sterke som vanlig reddik, men heller ikke så søte som rød reddik. De er ypperlige til å tømme slim og frigjøre luftveiene i tillegg til å være gunstige for hele tarmsystemet. De inneholder også vitamin C og har en vanndrivende effekt.

Bløtlegg en passelig mengde frø natten over. Dagen etter skylles frøene godt og fordeles jevnt i en spirekasse. Frøene vil øke 4 ganger i volum, så ikke legg inn for mye frø. La frøene spire i romtemperatur på en skyggefull plass, men sett det inn i lyset etter hvert, så klorofyllen dannes i spirene. Skyll 2-3 ganger om dagen ved å la vann renne gjennom spirekassen. Spirene tar ca. 4-6 dager. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no