x 

Spiremiks Alfalfa Ruccula Karse Purre 400 g

Produktnummer:  81315
400g Pack GEO Organic Allegro Miks består av Alfalfa, Ruccula, Karse og Purre og vil være klar etter 5-6 dager med spiring.
Kr. 159,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

400g Pack GEO Organic Allegro Mix består av:

Organisk Alfalfa
Alfalfa-spiren er sannsynligvis den enkleste av alle å dyrke. Denne populære, deilige salat spiren er veldig proteinrik (40%) og hjelper med å senke dårlig kolesterol. Den er også rik på vitamin B-kompleks, vitamin A, C, D, E, samt fosfor, kalsium, kalium, magnesium, jern, selen og sink.

Organisk Ruccula
Ruccula spirer har en krydret, nøtteaktig smak og er rik med antioksidant, i tillegg til at de er rikelig vitamin A, B, C og E. I tillegg til brokkoli er ruccula spirer en god kilde til sulforaphane.

Organisk Karse
Karse er en mye konsumert spire, og de unge spirene er veldig rike på vitamin A, C og K. De er også rike på mineralene Jern og kalsium samt karotenoider, sennepsolje og antioksidanter.

Organisk Purre
Purre er en slektning av løk og hvitløk, har en søt smak som ligner på en mild løk. De er rike på vitamin A, B, C og E samt kalsium, klorofyll, jern, magnesium, niacin, kalium, fosforsyre og aminosyrer.

Bløtlegg en passelig mengde frø natten over. Dagen etter skylles frøene godt og fordeles jevnt i en spirekasse. Frøene vil øke 4 ganger i volum, så ikke legg inn for mye frø. La frøene spire i romtemperatur på en skyggefull plass, men sett det inn i lyset etter hvert, så klorofyllen dannes i spirene. Skyll 2-3 ganger om dagen ved å la vann renne gjennom spirekassen. Spirene tar ca. 4-6 dager. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no