x 

Lille spirepakken I

Produktnummer:  81182
Supert start kit! Spireglass og tre forskjellige spirefrø - Mungbønner, linser og alfalfa. Alle frøene er lette å få til! Gratis spireguide følger med. Super gaveidè.
Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.
Kr. 179,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 219,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 40,-
Pris / kg:

Om spire settet:

 Med dette spireglasset kan alle få til å spire. Det er svært enkelt å få det til! Vi har valgt ut spirer som er enkle å spire og som er dekorative i salat. Med gavepakken følger det en gratis spireguide fra Sana Bona. Har står alt du trenger å vite om spiring.

Om spirene:

1. Linser er lett å spire og de passer godt i salater og i supper. Spirene blir sprø og gode. Bland gjerne med spiret adzuki og erter til en bønnespiremiks.

2. Alfalfa er en av de letteste spirene å spire. Den er veldig populær fordi den passer godt i slater, til smørbrød osv. Proteininnholdet er høyt (40%). Alfalfa er en god kilde til vitamin B, vitamin A, C, D, E, og K, samt sink, selen, jern og magnesium.

3. Mungbønner er en av de enkleste bønnene å spire, med godt resultat. De er så spirevillige at de vokser ofte ut av spirekassen. Mungbønner har et høyt proteininnhold (20%).

Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.

Spireinstruksjoner:

Bløtlegg de frøene du vil spire natten over i glasset. Ta f. eks 3-4 ss frø i bunnen av glasset og hell på masse vann. Om morgenen skylles frøene godt gjennom gitteret. Skyll igjennom frøene , hver morgen og kveld. Vannet skal stå å renne ned i glasset så det fosser over. Husk å ha på lokket. Setts pireglasset i stativet etter skylling. Overflødig vann viil da renne ut. Tøm gjerne underskålen for vann. Det er veldig lett å få til spiring i et slikt glass og det er dekorativt å ha på benken.

Spirene kommer etter 3-6 dager, alt ettersom hvilken sort frø og temperatur som er i rommet. Ikke sett spireglasset i direkte lys eller veldig varmt. Det liker ikke spirene. La den gjerne stå litt skyggefult.  De ferdige spirene oppbevares i kjøleskap, da vil spiringen slutte. Spirene kan godt oppbevares i spireglasset eventuelt i en boks i kjøleskapet.

Spirer er levende mat, fulle av næringsstoffer. Skylle dem gjerne en gang i blant når de ligger i kjøleskapet. Ihverfall før du skal spise de. Du kan gjerne ta litt og litt ut av glasset.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no