x 

Stort Dyrkningsbrett for Microgreens 53x32cm

plantekasse inni
plantekasse
Produktnummer:  70211
Plantekasse til å dyrke spirer på jord. Hull i kassen så vannet dreneres ut. Veldig fint til hvetegress dyrking, solsikkespirer, ertespirer ol. 53x32cm
Kr. 54,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Om produktet: Dette er en plantakasse som man kan dyrke spirer i hvis man ikke skal dyrke i spirekasser eller spireglass. Det er enkelte frø liker eller lettere får et vellykkket resultat ved å dyrkes på jord. Eksempler på dette er dyrking av hvetegress, bygggress, solsikkespirer, ertespirer, brokkolispirer og kålspirer. 

Plantekassen vaskes og brukes om igjen. den har en størrekse på lenge: 53 cm, bredde 32 cm. 

Fremgangsmåten er å legge jord i bunn av plantekassen, så og vanne godt med et lite lag jord oppå.

Hvordan dyrke solsikkespirer på jord: Frøene bløtlegges alltid en natt. Plantakassen fylles med vanlig økologisk jord eller kokosnøttjord. Frøene drysses tett over og så legges et lite jordlag over. Solsikke trenger ikke det. Solsikke spirer liker å ligge under press, så da er det lurt å legge noe over etter at du har sådd og vannet. Det vil si at du  legger f. eks  eks en kasse til eller en avis, noe gråpapir ell) over den sådde kassen. etter at man har sådd og så legge noe tungt oppå( bøker ell). Solsikke spirene må vannes hver dag, men presset skal ligge på i noen dager til frøene har slått rot og vil vokse oppover. Solsikkespirer er så kraftfulle at de kan løfte det som er lagt over dem som press f.eks bøker på et brett. Det er helt fasinerende. Etter 4 dager tar du av presset , fortsetter å vanne og lar spirene viokse i lyset uten å være tildekket.

 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights