x 

Lille spirepakken V

Produktnummer:  81202
1 lekker spireskål med tilhørende tre forskjellige spirefrøposer som er svært egnet til å spire på spireskål: 1 ruccula , 1 sennepsfrø og 1 karse. Super gaveidè!
Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.
Kr. 299,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 339,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 40,-
Pris / kg:

Om spire settet:

Her får du et len lekker spireskål  16 cm bred med tilhørende 3 poser spirefrø: 1 ruccula , 1 sennepsfrø og 1 karse. Disse frøene lager gele når de kommer i vann og trives best på spireskål. Keramikkskålen og risten kan vaskes i oppvaskmaskon.  Kjempesolid kvalitet, som holder.  Les hvordan du skal spire på spireskål:

Om Spireskålen

Denne spireskålen er laget for å lettere kunne spire frø som gelerer når de kommer i vann. Dette gjelder; karse, chia, linfrø, ruccula og sennepsfrø. Disse frøene tåler veldig lite vann. Får de for mye vann råtner/ drukner de seg selv. Dette unngår du ved å bruke en slik spireskål.  Spireskålen i settet er medium str: 16 cm i diameter.

Skålen er keramikkskål med en tilhørende rist i rustfritt stål. Karamikken er helt giftfri og er produsert i Tyskland. Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Skålen kan også brukes til å spire andre frø som alfalfa, reddikk og brokkoli, man da er bløtleggingstiden minimum 8 timer.

Spireinstruks.

Bløtlegg 4 ts frø og la de ligge i vann i 15 minutter. Bruk så en kniv til å bre alle frøene utover stålristen som følger med keramikkskålen. Unngå at frøene ligger oppå hverandre. Dekk hele skålen med en asjett, så frøene unngår lys og ikke tørker ut. Dusj frøene 2 ganger om dagen med en liten sprayflaske med rent vann. Etter 2 dager med tildekking, kan du fjerne asjetten og la spireskålen stå i lyset. Når frøene har slått rot ned i silen, kan du skylle risten godt under rennende vann 2 ganger om dagen. Pass på at alt vannet renner av risten. Høst de herlige spirene etter 6-8 dager !

Rengjøring

Når du har spiret ferdig og spirene er fjernet, bløtlegg risten i vann i noen få minutter, skrap av resten av frøen og vask skål og rist i vaskemaskinen.

Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no