x 

Lille spirepakken IV

Produktnummer:  81184
3 Spireglass i stativ og tre forskjellige spirefrø, Linser, Reddik og kløver som er lette å spire. Gratis spireguide følger med. Super gaveide!
Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.
Kr. 579,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 649,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 70,-
Pris / kg:

Om spire settet:

Her får du et lekkert spiresett med 3 Spireglass i stativ 750 ml glass. Du kan spire 3 slag samtidig. Glassene, keramikkskålen og metalllokkene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjempesolid kvalitet, som holder.  Vi har lagt med en frøpakke med 3 poser frø,  så du har en startpakke til å begynne med. Vi har valgt ut spirer som er enkle å spire og som er dekorative i salat. Med gavepakken følger det en gratis spireguide fra Sana Bona. Har står alt du trenger å vite om spiring. Alle ståldelene er rustfritt stål ( ingen aluminiumsdeler).

Om spirene:

1. Linser er lett å spire og de passer godt i salater og i supper. Spirene blir sprø og gode. Bland gjerne med spiret adzuki og erter til en bønnespiremiks.

 2. Kløverfrø er kjent for sitt høye proteininnhold (30 %). Spirene er rike på vitamin A og C, samt kalsium, magnesium, kalium, jern og sink.

3. Grønne reddikspirer er spicy og deilige. De er lett å spire og tar 4-6 dager. Reddikspirer er litt sterke i smaken, men de stimulerer fordøyelsessaftene våre, samt at de har en antiseptisk funksjon.

Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.

Spireinstruksjoner:

Bløtlegg de frøene du vil spire natten over i glasset. Ta f. eks 3-4 ss frø i bunnen av glasset og hell på masse vann. Om morgenen skylles frøene godt gjennom gitteret. Skyll igjennom frøene , hver morgen og kveld. Vannet skal stå å renne ned i glasset så det fosser over. Husk å ha på lokket. Setts pireglasset i stativet etter skylling. Overflødig vann viil da renne ut. Tøm gjerne underskålen for vann. Det er veldig lett å få til spiring i et slikt glass og det er dekorativt å ha på benken.

Spirene kommer etter 3-6 dager, alt ettersom hvilken sort frø og temperatur som er i rommet. Ikke sett spireglasset i direkte lys eller veldig varmt. Det liker ikke spirene. La den gjerne stå litt skyggefult.  De ferdige spirene oppbevares i kjøleskap, da vil spiringen slutte. Spirene kan godt oppbevares i spireglasset eventuelt i en boks i kjøleskapet.

Spirer er levende mat, fulle av næringsstoffer. Skylle dem gjerne en gang i blant når de ligger i kjøleskapet. Ihverfall før du skal spise de. Du kan gjerne ta litt og litt ut av glasset.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no