10 frøposer til spiring

Produktnummer:  81188
Vi har laget en 10-pack med de 10 av de mest populære frøene vi har til spiring. Innen få har du spirene klare på benken! SUPERPAKKE! Alt på lager 18/9
Kr. 159,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 200,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 41,-
Pris / kg:

Om GEO frøene i 10-pack:

Dette er en utvalgt spirepakke av GEO økologiske frø ment for hjemmespiring. Dette er økologiske frø ment for spiring.  Klikk på gratis spireguide og få med det om du er usikker på hjemmespiring. Den lille brosjyren er det mulig å bestille i nettbutikken. I løpet av 3-5 dager har du masse spirer hjemme og mye å velge i. Frøene i denne pakken er: alfalfa, brokkoli, mungbønner, linser, china rose, kløver, grønne erter, bukkehornskløver, reddik og karse. Ved utsolgte spirer sender vi alternative frø.

 

Bløtlegg en passelig mengde frø over natten. Dagen etter skylles frøene og fordeles jevnt i spirekassen eller i spirekoppen eller i spireglasset. Spirefrøene vil øke i volum, så ikke legg inn for mye. Spirefrøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spirekassen eller gjennom spireglassets gitter eller ned i spirekoppen. Det tar ca. 3-5 dager å få disse frøene klare. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap. Skyll de litt underveis i de ukene du har de i kjøleskap.