x 

Spirekasse

Produktnummer:  70010
Liten spirekasse med 2 skuffer. Gratis spireguide gir deg enkel veiledning. Ekstrahyller kan kjøpes til kassen for å bygge i høyden. Tar nesten ingen plass og er lett å bruke.
Kr. 99,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Du kan kjøpe løse innleggshyller for å bygge spirekassen i høyden.
Mål: 14 x 14 x 13 cm

Bløtlegg de frøene du vil spire natten over. Om morgenen skylles frøene godt. Fordel et tynt lag på hver spirehylle i spirekassen, slik at ikke frøene ligger oppå hverandre. Fjern eventuelle skadede frø. Frøene vil utvide seg, så ikke legg for mye på hver hylle. Skyll hver hylle godt, hver morgen og kveld. Vannet skal skylle godt over frøene. Flytt frøene på plass, så de ikke ligger oppå hverandre. Husk å tømme underskålen for vann. Lokket skal være på under spiringen. Det er veldig lett å få til spiring i en liten kasse som denne, om du ikke har i for mye frø og vanner regelmessig, samt heller av overflødig vann.

Spirene kommer etter 3-6 dager, alt ettersom hvilken sort frø og temperatur som er i rommet. Ikke sett spirekassen i direkte lys eller veldig varmt. Det liker ikke spirene. La den gjerne stå litt skyggefult.  De ferdige spirene oppbevares i kjøleskap, da vil spiringen slutte. Spirene kan godt oppbevares i spirekassen eventuelt i en boks i kjøleskapet.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no