x 

Lille Spirepakken VI

81111-geo-spirekasse-3-hyller-800
Sana_Bona_spireguideÔÇô 800
SPIRE_POSER_800
Geo_Plus_3_from_the_top
Produktnummer:  81181
Spirekasse+ 3 poser frø. Alfalfa, Kløver og Mung. Garantert lett! Super gave ide. Gratis spireguide følger med.
Kr. 259,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 309,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 50,-
Pris / kg:

En mellomstor spirekasse med 3 hyller. Lett å spire forskjellige frø sammen i kassen. BPA fri plast. Små spirekamre på hver hylle slik at du lett kan ha ulike frø på samme hylle.Denne mellomstore spirekassen er enkel å bruke. Den har 3 hyller som stilles i ulike spor for å få maks luftgjennomstrømning. Det skal ikke være lokk på denne spirekassen.

Bløtlegg de frøene du vil spire natten over. Om morgenen skylles frøene godt. Fordel et tynt lag på hver spirehylle i spirekassen, slik at ikke frøene ligger oppå hverandre. Fjern eventuelle skadede frø. Frøene vil utvide seg, så ikke legg for mye på hver hylle. I denne spirekassen er hver hylle delt inn 4 rom, slik at frøene er sortert i båser og ikke så lett legger seg oppå hverandre.

Skyll frøene godt hver morgen og kveld. Husk å tømme underskålen for vann. Spirene kommer etter 3-6 dager, alt ettersom hvilken sort frø og temperatur som er i rommet. Spirekassen skal ikke stå i direkte sollys og ikke ha det for varmt. De ferdige spirene oppbevares i kjøleskap, da vil spiringen slutte. Spirene kan godt oppbevares i spirekassen eventuelt i en boks i kjøleskapet.

I pakken får du med 3 poser frø som er lett å spire: Alfalfa, reddik og kløver. Hvis noe blir utsolgt, sender vi tilsvarende frø som er lett å få til.

Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no