x 

Tibet Gojibær 100g Tilbud pga dato

Produktnummer:  10100
TILBUD gjelder pga dato. Best før 26.09.2021 Like fine.
Dette er de originale gojibærene fra Tibet, som er godkjent i Norge av Mattilsynet. Velg de rene, store saftige gojibærene fra Tibet Authentic. Antioksidant- og proteinrike bær.
Kr. 10,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 59,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 49,-
Pris / kg:

Om Sana Bona Gojibær fra Tibet:
Det finnes veldig store kvalitetsforskjeller på gojibær. De originale gojibærene kommer fra Tibet og de vokser i de rene, uberørte Himalaya fjellene. Gojibær dyrkes også i Kina og Mongolia, men her dyrkes det ikke i uberørt natur uten forurensing. Ofte er bærene fra Kina veldig sprøytet. Vær sikker på at du velger de sunneste gojibærene med best kvalitet som kommer fra Tibet.

Våre bær er de eneste bærene som kommer fra Tibet. De høstes under kontroll av regjeringen der. Tibet Authentic har en eksklusiv rettighet til å formidle gojibær fra Tibet til vesten gjennom et eksklusivt samarbeid med regjeringen i Tibet og Tibetan Medical Collage.

Hva er Gojibær?

Goji bær, også kalt Wolfberries eller Lycium barbarum (lat), er kanskje den mest næringsrike frukten på jorden. Goji har vært spist som helsefremmende mat i Tibet i 3000 år. Det dyp røde gojibæret er en tørket frukt på størrelse med en rosin. Smaken er krydderaktig og søtlig. Bæret vokser på lave busker og soltørkes før de pakkes.

Næringsinnhold i gojibær fra Tibet:

Sana Bona Gojibær er naturlig rikt på både vitaminer og mineraler.

Vitaminer: Tibet Authentic goji er særlig rik på vitamin B1 og C. Vitamin B1 er viktig blant annet for energiomsetningen i kroppen og for at nerveimpulser skal overføres. Vitamin C er en antioksidant som beskytter cellene ved å bekjempe frie radikaler.

Betakaroten: Tibet Authentic gojibær er rikt på betakaroten (provitamin A). Betakaroten er kroppens egen A vitamin kilde og kan omdannes til vitamin A hvis kroppen trenger det. Naturlig betakaroten styrker cellene i huden og stimulerer dannelsen av pigment. Betakaroten er en antioksidant og er med på å beskytte cellene.

Mineraler: Gojibær inneholder en rekke mineraler (blant annet jern, kalsium, natrium, magnesium, sink, krom, selen med mer). Tibet Authentic gojibær er særlig rikt på jern, kalsium og natrium. Kalsium er den viktigste byggesteinen i skjelettet vårt. Jern er viktig for frakt av oksygen i blodet.

Aminosyrer: Tibet Authetic gojibær inneholder 15 aminosyrer (hvorav 6 av dem er essensielle). Aminosyrer er byggesteiner for kroppens proteiner.

Aminosyrer kan være essensielle eller ikke essensielle. De essensielle aminosyrene må kroppen få tilført gjennom maten fordi kroppen ikke klarer å danne de selv. Det finnes totalt 20 forskjellige aminosyrer som kroppen trenger for å bygge protein, (10 er essensielle og 10 er ikke essensielle aminosyrer).

Rikt på proteiner: Gojibær er et proteinrikt bær. Det er uvanlig at frukt og bær har høyt innehold av proteiner. Proteininnhold for Tibet Authentic goji er gjennomsnittlig 11,8 g pr 100 g. Til sammenlikning har rått egg 12,4 g protein pr.100 g. Rå blåbær har 1,0 gr. protein pr 100 g.

Polysakkarider: Gojibær har en egen polysakkarid som heter Lycium barbarum polysakkariden(LBP). Polysakkarider er langsomme karbohydrater fordi de ikke tas så hurtig opp i kroppen og de fordøyes langsommere enn enkle og doble sukkerarter. Denne særegne Lycium barbarum polysakkariden (LBP) som finnes i gojibær er kjent for å ha preventiv effekt på frie radikaler.

Sterk antioksidant: Tibet Authentic gojibær er en naturlig og ekstremt sterk antioksidant.

Kvalitetssikring:

Vår gojibær høstes og pakkes under strenge hygieniske forhold. Det tas jevnlig produktprøver for å sikre at bærene ikke inneholder uønskede bakterier og mikroorganismer, samt tungmetaller og pesticider.

Hva er gojibær kjent for i Tibet?

I Tibet er gojibærene kjent for å stimulere immunforsvaret og ha en anti aldringseffekt på grunn av det høye innholdet av antioksidanter. Gojibær er kjent for å klarne og forbedre synet og nære lever og nyrer.

Gojibær antas å ha positiv effekt på blodtrykk, blodsukkernivå og blodkar i hjerte og hjerne. Goji er kjent for å senke kolesterolet og forsinke prosessen med grått hår.


Næringsverdi pr. 100 g:

Energi: 310 kcal
Protein: 11,4 g
Totalt karbohydrater: 61,4 g
- hvorav sukker: 36,5 g
Totalt fett: 0,57 g
- hvorav mettet fett: 0,4 g
Kostfiber: 11 g

Fiber 12,0 g

Natruim: 0,47 g

Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Hvordan gojibær kan brukes:
Gojibær kan spises som de er. I Tibet brukes de mye i gryteretter, supper og te. Gojibær kan has i smoothies, kaker, kjeks, hjemmebakt brød, hjemmelaget sjokolade med mer. Bærene er også veldig dekorative i råkostsalater, salater generelt, inne i ris retter osv.

Næringsverdi pr. 100 g:

Energi: 310 kcal
Protein: 11,4 g
Totalt karbohydrater: 61,4 g
- hvorav sukker: 36,5 g
Totalt fett: 0,57 g
- hvorav mettet fett: 0,4 g
Kostfiber: 11 g

Fiber 12,0 g

Natruim: 0,47 g

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no