x 

70500

Produktnummer:  Vitamix the Quiet One
Vitamix the Quiet One, er den mest stillegående proffesjonelle blenderen fra Vitamix. Passer perfekt hvis den skal brukes foran kunder. Patentert støyredusjon på motor.
Kr. 25188,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Om Vitamix the Quiet One

Denne Vitamix 'The quiet One' modellen er lovpriset av brukerne, fordi den er så stillegående. Den kan brukes uten å forstyrre samtalene til de som står rundt maskinen, f. eks på en bardisk, på en cafedisk ell. Blenderen passer perfekt på et sted hvor man skal lage smoothie, milkshakes ol. 

Lett å rengjøre.  

Vitamix 'The Quiet One' er lett å rengjøre. Det lydisolerende lokket som er rundt maskinen er lett å ta av og rengjøre. Det har blitt enkelt å rengjøre maskinen i et steg.

Forbedret kniv

Kniven er forbedret med tanke på støy, bedre yteevne og lenger holdbarhet (basert på intern testing). Teknologien rundt dette er patentert av Vitamix.

Maksimal pålitelighet

Maskinen har en kraftig 3- HK motor som administrerer luft og sikrer påliteligheten av blendingen, slik at det blir minst mulig 'nedetid' på blenderen.

Optimaliserte programmer

Det er 6 ulike programknapper med 34 optimaiserte innstillinger på maskinen, for enklere og jevn blending hele tiden.

3-HK motor

Motoren på Vitamix The Quiet One er kraftige 3-HK. Alt pulverieseres enkelt med en Vitamiks. Denne maskinen takler uten problemer gjentatte posjoner, hele dagen lang. 

Motor: 3 Hk Motor

Spenning: 120 V, 50/60 HZ, 15 Amps

Vekt: 9,07 kg( 12,7 kg inkl boksen)

Str: Høyde: 45,72 cm , Bredde:21,59 cm,  Dybde: 27,17 cm 

Garanti: 5 år

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no