x 

Bipollen økologisk 225 g

Produktnummer:  31000
Bipollen som hentes av biene hos blomstene, er grunnlaget for honning. Bipollen går også under navnet "naturens gull", fordi det inneholder ett bredt spekter av næringsstoffer.
Kr. 149,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Om Sana Bona bipollen:
Vår bipollen er et økologisk produkt fra Spania. Produktet kommer fra en liten honning og bipollen produsent, som er svært opptatt av kvalitet, og bier som ikke er stresset.
Sana Bona bipollen samles fra første vårmåned og til og med juni. Den har et spill av farger, fordi pollen kommer fra mange forskjellige blomster, og kalles da for multifloral. 
Bipollen kan smake litt spesielt hvis det spises alene, derfor har vi funnet et økologisk bipollen produkt med mild og god smak.

Hva bipollen er kjent for å være:

  • en av naturens mest komplette matvarer, fordi det inneholder et bredt spekter av mineraler, samt er rikt på protein og vitaminer.
  • så komplett matvare at det blir karakterisert som 'overlevelsesmat'.
  • har et høyt proteininnhold og er rik på aminosyrer.
  • lettopptagelig protein i motsetning til kjøtt.
  • kjent hemmelighet hos idrettsutøvere at bipollen gir økt utholdenhet og energi.
  • kan ha en gunstig effekt på huden.

Daglig dose: voksne: 20 g, barn: 10 g. Daglig dose må ikke overskrides. Må ikke brukes som erstatning for en balansert diett. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.

Hvordan bipollen kan brukes:
Bipollen kan spises som det er eller blandes med andre nøtter, frø eller f. eks rå kakaobiter. Putt det i hjemmelagde müslibarer, dryss bipollenkorn på grøt, ha det i smothies, lag karameller eller rå sjokolade med bipollen.

Næringsverdi pr 100 g:

Energi: 425 kcal
Protein: 38,3 g
Karbohydrater: 45,6 g 
Fett: 7 g
- hvorav mettet fett: 1 g
Fiber: 13 g

Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no