Kokosblomst sukker og Kokossirup økologisk 2-pack

bilde av en pose av økologisk kokosblomst sukker 500g
økologisk, kokos, sunt sukker, baking, gluten fri
bilde av en pose av økologisk kokosblomst sukker 500g
Produktnummer:  22080
Økologisk søtning fra kokosblomster: 2 pack med 1 kokosblomst sukker og 1 kokossirup. Et sunnere alternativ til vanlig sukker. Du får en strøvariant og en flytende variant av kokossukker.
Kr. 143,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 168,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 25,-
Pris / kg:

Om Sana Bona kokosblomtsukker og kokosirup økologisk 2 pack:

Om Sana Bona kokosukker økologisk

Kokossukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, og har en spesiell, aromatisk, karamellaktig sukkersmak.

Bruk kokosblomst sukker som erstatning for honning, vanlig hvitt, eller brunt sukker.

Kokossukker har mindre påvirkning på blodsukkeret (lavere glykemisk indeks) enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det betyr at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Den glykemiske indeksen (GI) for kokosssukker er 35.

Kokossukker og palmesukker er det samme. Vårt kokosukker kommer fra Indonesia og er Debiogodkjent.

Hvordan bruke kokossukker:

  • Bruk kokossukker i varme eller kalde drikker
  • Lag desserter eller kaker med kokosukker
  • Smaksett sauser, marinader og dressinger med kokossukker. Kokossukker er mye brukt i det asiatiske og det indiske kjøkken.
  • Lag hjemmelaget sjokolade med kokosukker

Hvorfor er kokosukker et bedre sukker?

Her er noen av grunnen til at du bør bytte ut noe av det hvite sukkeret:

  • Kokosukker er ett mineralrikt sukker.
  • GI( Glykemisk indeks) er bare 35, dvs at blodsukkeret ikke påvirkes så mye ved å bruke kokosukker.
  • Kokosukker har en god karamellsmak, det er særlig godt i kaffedrikker og sjokolade.

 Om Sana Bona økologisk kokosirup:

Sana Bona kokosirup er laget av kokosnøttblomster. Kokosnøttblomstene har en søt nektar. Det er denne nektaren kokossirup lages av.

Kokosirup er den flytende varianten av kokossukker. Smaken er mild, og har en anelse karamellsmak. Den løser seg lett opp i væske, og er derfor svært egnet som søtningsmiddel.

Den glykemiske indeksen på kokosukker er 35 (hvitt sukker har 100), den påvirker derfor ikke blodsukkeret så mye som vanlig sukker. Produktet kommer fra Sri Lanka og er økologisk.

Hvordan brukes kokossirup?

Slik kan du bruke kokosirup:

  • Kokossirup kan brukes som søtning i varmt, eller kaldt drikke, fordi løser seg veldig lett opp.
  • Lag kaker, muffins, energikuler, eller tilsvarende og søt med kokosirup.
  • Trenger du litt søtning i smoothie, på pannekaker, musli eller i grøt, kan du helle litt kokossirup over.
  • Bak pepperkaker med kokossirup.
  • Lag hjemmelaget sjokolade og søt med kokosirup.

Kokossirup er et naturprodukt, og kan tykne litt over tid.

Ikke sett flasken i kjøleskap. Oppbevares i romtemperatur.

Næringsinnhold pr 100 g:

Energi: 1597kJ / 376 kcal

  • Protein: 1,2 g
    Karbohydrater: 91,9 g
    - hvorav sukkerarter: 86,6 g
    Fett: 0,1 g
  • -hvorav mettet fett: 0,1 g
    Kostfiber: 1,3 g
    Jern: 2,2 mg
    Kalsium: 180 mg
  • Salt: 0,5 g

Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Disse veridene kan ha små avvik, noe som er vanlig for naturprodukter.

Økologisk godkjenning: GB-ORG-05 Non Eu Agriculture