Kilner salt bøsse og Himalayasalt fint

Kr. 168,-
Kr. 139,-
Du sparer:
Kr. 29,-
Prod.nr.: 23063
Tilbudspakke: 1 stk Himalayasalt fint salt + 1 stk Kilner Saltbøsse. Super gaveide.

Kilner salt bøsse og Himalayasalt fint pakke

I denne 2-pakken har vi satt sammen 1 pakke fint Himalaya salt og 1 saltbøsse fra Kilner i glass. 

Hvis vi er utsolgt for fint salt følger det med grovt salt i steden. Begge kan brukes i krukken.

 Om Kilner salt- og sukker bøsse:

Super praktisk bøsse til både salt, sukker, krydder eller liknende. Kilner produktene er kjent for sin gode kvalitet. Produktet består av et glass og og et lokk i rustfritt stål, med 3 ulike hullstørrelser i. 

  • Det er små hull, store hull og en stor åpning. Du dreier på lokket slik at hullene passer til innholdet.
  • Målene er: Bredde 80 mm, Dybde: 80 mm, Høyde: 80 mm. 
  • Innhold: 250 ml
  • Vaskeanvisning: Må håndvaskes, men ikke hell kokende vann ned i glasset.

Om Sana Bona rosa Himalayasalt fint:

Dette er fint Himalaya salt. Den mest finkornede varianten. 

Rosa Himalayasalt kommer fra et urhav som ble dannet før menneskelivet oppsto på jorden. Urhavet som trengte seg under Himalayafjellene, ble så gravd frem.

Saltet som utvinnes fra dette havet er fritt for menneskeskapt forurensning, fordi det ble dannet for 250 millioner år siden. Saltet blir ikke raffinert, og inneholder derfor alle mineraler og sporstoffer som urhavet inneholdt da det fordampet.

Disse naturlige elementene gir saltet sin karakteristiske farge. Saltkrystallene har ligget under meget høyt trykk under Himalayafjellene, som har ført til at både mineraler og sporstoffer er blitt presset til mikroskopisk størrelse. Dette gjør saltet lettopptakelig for kroppen. 

Produksjon og kvalitetsinformasjon rosa Himalayasalt fint:

Rosa salt produseres i samarbeid med det internasjonale firmaet Himalaya Salt Dreams. Himalaya Salt Dreams har tilgang på de 5 største saltminene i Pakistan. Bare 5 % av råsaltet som utvinnes brukes til spisesalt.

Spisesaltet håndplukkes og er av høy kvalitet. Saltblokkene blir først skylt i kildevann og deretter tørket av solen. De store saltstykkene blir kvernet til passende størrelse i fabrikkens egen saltmølle.

Fabrikken arbeider etter internasjonale ISO forskrifter som garanterer kvalitet og renhet. Denne fabrikken overholder, som en av de få, alle Europeiske kvalitetsnormer.

Når saltet kommer fra fabrikken sendes det til Hamburg i Tyskland, hvor det tas laboratorieprøver på et uavhengig laboratorium. Her sjekkes kvaliteten, og om saltet inneholder uønskede substanser. Til nå har ingen prøver blitt underkjent.

Hvordan Himalayasaltet kan brukes:

Saltet egner seg veldig godt til matlagning fordi saltet har en god, ikke for intens smak. Anerkjente kokker hevder at det er lettere å salte med det rosa saltet fordi du kan 'salte opp' maten uten at oversalting blir et problem.

Saltet har ingen holdbarhetsbegrensning