Hamp pannekakemix 400 g

Produktnummer:  27030
Med denne pannekakekmiksen kan du lage næringsrike pannekaker, falaffel eller vegetarburgere. Supert til turmat, eller som et lett måltid. Hamppannekakemiks er glutenfritt.
Kr. 77,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Om Sana Bona hamp pannekakemiks:
Hamppannekakemiks er et lettvint og raskt måltid, som kan nytes ved alle anledninger. Miksen er en blanding av hampmel, hamfrø, kikertmel og krydder. Pannekakemiksen har ett høyt innhold av fullverdig, rent planteprotein, som gjør produktet til et egnet supplement i kostholdet. Miksen er rask å tilberede, og har flere variasjonsmuligheter. Sanabonas hampprodukter kommer fra Tyskland. 

Ingredienser: 

Kikertmel*, skallede hampfrø*, hampmel*, krydder*, havsalt, hvitløk* og løk*.
*Fra økologisk jordbruk

Hvordan hamppannekakemiks kan brukes:
Pannekakemiksen kan f. eks. brukes til å lage pannekaker, falaffel og vegetarburgere.

Pannekaker: Bland pannekakemiksen med 500-520 ml vann. Ønsker du tynnere pannekaker, bruker du 7 dl vann. Det blir ca 12 middelstore pannekaker. Røren skal ikke være for tynn. La røren stå og svelle i 10 minutter. Stek pannekakene på begge sider og ha i ønsket fyll.
Burgere: Bland pannekakemiksen med 440 ml vann. Rør godt og la det svelle i 10 minutter. Form som burgere og stek i litt fett i en panne. Forslag: Riv over litt ost mot slutten av steketiden.
Falaffel: Bland pannekakemiksen med 440 ml vann. La røren stå og svelle i 10 minutter. Form små kuler (fllaffel). Stekes/friteres på 190 grader celsius til de er gyllne i fargen.

Posen kan også brukes som pizzabunn, juster da vannmengden.
Oppbevares kaldt, under 20 grader.

Næringsinnhold pr 100 gr:

Kcal: 274
Protein: 20,1 g 
Karbohydrater: 36,3 g
Fett: 4,56 g
Kostfiber: 18,9 g