x 

Omega slow juicer 8227J + Excalibur 5 bretts dehydrator

5brettssort22
5brettssort2
8227
Ved kjøp av Excalibur Dehydrator følger det med en introduksjons brosjyre med spennende oppskrifter
Produktnummer:  70432
Vi har laget en pakke med den mest solgte Excalibur dehydrator 5 bretts og en Omega slow juicer 8227. PAKKETILBUD!
Kr. 6198,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 7898,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 1700,-
Pris / kg:

SUPERPAKKE: 

 Med en dehydrator kan du tørke urter, sopp, bær, frukt, kjøtt og blomster. Du kan lage knekkebrød og lefser av grønnsaker, dyrke yoghurt, lage fruktruller, müsli mm. Maskinen har en 48 timers timer, som slår seg av automatisk. Temperaturinnstillingene er fra 35-74 grader Celsius.

Maskinen er som alle andre Excalibur maskiner, lette å vaske og å bruke. Hyllene kan tas ut og inn, samt at de kan vaskes i oppvaskmaskin. Skal store ting tørkes, kan man lett fjerne hyller. Materialene på brettene er BPA frie.

Om å dehydrere mat: Å dehydrere mat vil si å tørke mat. I gamle dager tørket man mat for å øke holdbarheten ved å henge på snorer ,legge mat til tørk på radiatoren eller utover kjøkkenbordet. I dag kan det gjøres i en dehydratorovn. I en slik ovn tørkes maten sakte, over lang tid, ved stabil temperatur. Det tar normalt sett fra 6-24 timer, avhengig av hva du skal tørke. Ved slik langsiktig tørking ved lav temperatur, bevares næringsstoffene og enzymene i maten bedre, enn ved koking og steking. Man får ekstra næringsrik mat sammenliknet med mat som blir kokt eller stekt. Ved å lage mat på denne måten, er det lett å lage mat fri for raffinert sukker, ekstra salt og tilsetningsstoffer. Dehydrert mat er super mat for personer som ønsker ren og samtidig smakfull mat.

Det egner seg også for allergikere og/ eller personer som vil holde seg unna visse matvarer. Det er fordi du kan sette sammen ingrediensene selv. Har du tilgang på mye frukt, grønnsaker, kjøtt eller fisk kan du bruke tørking i en dehydrator som konserveringsmetode. Når vannet fjernes, er holdbarheten på maten veldig lang.

Sana Bona AS er eksklusiv distributør av Excaliburs produkter i Norge. Vi yter full service og garanti for maskiner kjøpt av oss.

 

Omega J8227 juiceren er en ny oppgradert versjon av gamle Omega 8226 . I Usa heter denne modellen 8007. 

Dette er en veldig praktisk slowjuicermodell. Vi garantere at du vil bruke din Omega juicer daglig. Du blir glad i å bruke den, fordi den er så lett å bruke.

Hvorfor Omega J8227?

1. Juicer alt: Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: stangselleri ,hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker og frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.

2. Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet, er det  svært enkelt å rengjøre maskinens deler. Du demonterer, skyller og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.

3. Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. 

4. Sana Bona har delelager til alle juicerne vi selger, og du kan bare komme innom oss hvis du trenger hjelp med en juicer.

5. Bare BPA frie deler. Alle delene til juiceren er garantert BPA fri.

 Visste du at du kan lage pasta og is med denne juiceren?

Omega J8228 har en rekke andre bruksområder. Du kan bruke den til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke urter og kværne kaffebønner. Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse isteden for juicer delene.

Hva er nytt på denne nye modellen i forhold til Omega 8226 ?  

Modellen har større innmatningsrør enn før, nytt pressehus med 5 trinns regulering, bedre juicing screen

Hvorfor du skal velge en horisontal Omega juicer:

Vi har testet de ulike horisontale og vertikale Omega juicerne. Det er de horisontale Omega juicerne som er de beste med tanke på tørrhet på presserestene, samt rengjøring. Vi har derfor valgt å bare selge de horisontale Omega juicerne.

Generelt om Omega slow juicere:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

Omega J8227 er en slowjuicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 80RPM, samtifdig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

Modell: G-Series
Dimensjoner (L x B x H): 23.9 cm x 19.6 cm x 44.2 cm
Kniver: Laser slipte, rustfrie stål blader (stainless-steel hammermill and cutting blades measuring 10-cm diameter)
Motor: 2,2 HK (Peak Output
Volt / Watt: 220-240 V, 50/60 Hz, 1200-1400 W
Vekt: 5.65 kg
Design: (Radial cooling fan and thermal protection system)
Ledning: 1.8 m
Garanti: 7 år

Designet for hjemmebruk

Manufacturer: Vitamix - Cleveland, Ohio USA

Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no