x 

Lille spirepakken IV

Produktnummer:  81201
3 Spireglass i stativ og tre forskjellige spirefrø som er lette å spire. Gratis spireguide følger med. Super gaveide!
Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.
Kr. 499,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 555,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 56,-
Pris / kg:

Om spire settet:

Her får du et lekkert spiresett med 3 Spireglass i stativ. Du kan spire 3 slag samtidig. Glassene, keramikkskålen og metalllokkene kan vaskes i oppvaskmaskin. Kjempesolid kvalitet, som holder.  Vi har lagt med en frøpakke med 3 poser frø,  så du har en startpakke til å begynne med. Vi har valgt ut spirer som er enkle å spire og som er dekorative i salat. Med gavepakken følger det en gratis spireguide fra Sana Bona. Har står alt du trenger å vite om spiring. 

Om spirene:

1. Alfalfa er en av de letteste spirene å spire. Den er veldig populær fordi den passer godt i salater, til smørbrød osv. Proteininnholdet er høyt (40%). Alfalfa er en god kilde til vitamin B, vitamin A, C, D, E, og K, samt sink, selen, jern og magnesium. Vi sender linser om vi ikke har alfalfa på lager.

 2. Kløverfrø er kjent for sitt høye proteininnhold (30 %). Spirene er rike på vitamin A og C, samt kalsium, magnesium, kalium, jern og sink.

3. Mungbønner inneholder alle de vesentlige aminosyrene og er kjent for å ha et høyt protein innhold (20 %). Spirene er kjent for å ha et helt spekter av mineraler og vitaminer: vitamin A, B, C og E, samt kalsium, jern, sink, kobber, natrium, magnesium, fosfor og kalium.

Hvis vi er utsolgt for en av spirene, putter vi inn et annet tilsvarende frø i spirepakken.

Spireinstruksjoner:

Bløtlegg de frøene du vil spire natten over i glasset. Ta f. eks 3-4 ss frø i bunnen av glasset og hell på masse vann. Om morgenen skylles frøene godt gjennom gitteret. Skyll igjennom frøene , hver morgen og kveld. Vannet skal stå å renne ned i glasset så det fosser over. Husk å ha på lokket. Setts pireglasset i stativet etter skylling. Overflødig vann viil da renne ut. Tøm gjerne underskålen for vann. Det er veldig lett å få til spiring i et slikt glass og det er dekorativt å ha på benken.

Spirene kommer etter 3-6 dager, alt ettersom hvilken sort frø og temperatur som er i rommet. Ikke sett spireglasset i direkte lys eller veldig varmt. Det liker ikke spirene. La den gjerne stå litt skyggefult.  De ferdige spirene oppbevares i kjøleskap, da vil spiringen slutte. Spirene kan godt oppbevares i spireglasset eventuelt i en boks i kjøleskapet.

Spirer er levende mat, fulle av næringsstoffer. Skylle dem gjerne en gang i blant når de ligger i kjøleskapet. Ihverfall før du skal spise de. Du kan gjerne ta litt og litt ut av glasset.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no