Økologisk italiensk middagsmiks
Vi har satt sammen en pakke av linsepasta,bønnepasta og økologisk pizzabunn X 2. Alt fra Italia, super lettvint, super godt. Sana Bona økologisk glutenfri linsepasta: Glutenfri, økologisk pasta – protein og fiberrik. Fasong og farge beholdes etter koking. Helt uten tilsetningsstoffer. Koketid: 6-7 min, i rikelig med vann Ingredienser: Økologisk linsemel (av røde linser), vann. Opprinnelsesland: Italia Sana Bona økologisk glutenfrie pizzabunner 2 pack: Økologisk, vegansk, glutenfri og helt uten transfett ! Super gode. Ferdige på 10-12 min. Tynn bunn. Tilberedning: Bred en god tomatsaus over den økologiske glutenfrie pizzabunnen og legg på ditt ønsket favorittfyll. Stekes i 10 minutter på 200 grader. Stekes på et stekebrett eller på rist, for en sprøere bunn. Bunnen kan også brukes til å lage en supergod foccacia. Smør over olivenolje på pizzabunnen, dryss på grovt havsalt og rosmarin. Pizzabunnen er holdbar i romtemperatur og egner seg veldig godt til frysing. Ingredienser:Økologisk vegetabilsk glutenfri miks*( maisstivelse*, rismel*, tapiokastivelse*,maismel*,potetstivelse*), vann, solsikkeolje*, vegetabilske fibre*( psylliumfiber*, innulin*), salt, emulgator: solsikke lecitin, gjæringsmiddel: sodiumbikarbonat, kaliumtartrat, naturlige aromaer*, *= økologiske råvarer Opprinnelsesland: Italia Sana Bona økologisk glutenfri bønnepasta: Glutenfri, økologisk pasta – protein og fiberrik. Fasong og farge beholdes etter koking. Helt uten tilsetningsstoffer. Koketid: 8-9 min, i rikelig med vann Ingredienser: Økologisk bønnemel (av svarte bønner), vann. Opprinnelsesland: Italia