x 

Quinoa Trikolor økologisk 500 g

Produktnummer:  30061
Økologisk quinoa triklore: 3 typer quinoa i en miks: hvit, rød og svart quinoa. Lekkert i salat og som tilbehør. 15 min koketid.
Kr. 69,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Om Sana Bona økologisk quinoa trikolore:

Om Sana Bona økologisk quinoa trikolor

Quinoa er et glutenfritt velsmakende frø/gryn som minner om ris. Sana Bonas quinoa trikolor kommer fra Peru. Produktet heter trikolor, fordi frøene er i 3 ulike farger: hvit, svart og rød quinoa. 

Quinoa har vært dyrket i Sør-Amerika i mange tusen år og har vært svært viktig for kostholdet i denne verdensdelen, blant annet pga. sitt næringsinnhold. Quinoa er et proteinrikt frø som kan spises både varm og kald.

Bruksanvisning:

Skyll ønsket mengde quinoa i en stor sil. Legg den skylte quinoaen i en kjele og tilsett dobbelt så mye vann. Kok opp og skru ned varmen og la frøene koke i ca. 15 minutter.  Denne quinoaen er ikke så klebrig som den finske quinoaen som vi selger. 

Bruk av quinoa:

Quinoa kan brukes som et alternativ til ris eller pasta. Quinoa passer bra som tilbehør til mat eller i salater. Det er også veldig godt å bruke quinoa til å lage hamburgere, falafel eller som fyll i f. eks wraps. Ferdig kokt quinoa kan også tilsettes i supper, brukes i kaker, i salat  eller i hjemmelagde energibarer. For mer informasjon og oppskrifter se: www.sanabona.no

 

 

Hvordan quinoa kan brukes:

Quinoa kan brukes som et alternativ til ris eller pasta. Quinoa passer bra som tilbehør til mat eller i salater. Det er også veldig godt å bruke quinoa til å lage hamburgere, falafel eller som fyll i f. eks wraps. Ferdig kokt quinoa kan også tilsettes i supper, i salater, brukes i kaker eller i hjemmelagde energibarer. For mer informasjon og oppskrifter se: www.sanabona.no.

Spis quinoa som den er eller bland inn krydder, urter som f. eks hakket persille og/eller grønnsaker. Quinoa kan spises varm eller kald som en salat eller som en frokostgrøt. Se oppskrifter på Sana Bona: Quinoaoppskrifter

Oppbevares: Tørt

Energi: 364 kcal / 1534 kJ

Protein: 14,0 g
Karbohydrater: 58,3 g, herav sukkerarter 4,9 g
Fett: 6,60 g, mettet fett 0,7 g
Fiber: 6,6 g 
Salt; 0,003 g

Disse verdiene kan ha små avvik, noe som er vanlig for naturprodukter.

Inneholder ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no