x 

20 poser- hele serien spirefrø

Produktnummer:  81189
Vi har laget en 20-pack med alle spirefrøene vi har til spiring. Her får du testet mange ulike økologiske frø. Finn nye favoritter. SUPERPAKKE!
Kr. 250,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 720,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 470,-
Pris / kg:

Om GEO frøene i 20-pack:

Dette er en utvalgt spirepakke av GEO økologiske frø ment for hjemmespiring. Dette er økologiske frø ment for spiring.  Klikk på gratis spireguide og få med det om du er usikker på hjemmespiring. Den lille brosjyren er det mulig å bestille i nettbutikken. I løpet av 3-5 dager har du masse spirer hjemme og mye å velge i. Frøene i denne pakken er: alfalfa, brokkoli, mungbønner, linser, china rose, kløver, grønne erter, bukkehornskløver, reddik, fennikel, adzuki, boghvete, karse, ruccula,kikerter, rød reddik, sennepsfrø, solsikkefrø, ruccula og purre. Ved utsolgte spirer sender vi alternative frø.

 

Bløtlegg en passelig mengde frø over natten. Dagen etter skylles frøene og fordeles jevnt i spirekassen eller i spirekoppen eller i spireglasset. Spirefrøene vil øke i volum, så ikke legg inn for mye. Spirefrøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spirekassen eller gjennom spireglassets gitter eller ned i spirekoppen. Det tar ca. 3-5 dager å få disse frøene klare. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap. Skyll de litt underveis i de ukene du har de i kjøleskap.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no