x 

Vitamix TNC 5200 blender Sort + Excalibur 9 bretts dehydrator

vitaexcalib2
TNC Sort
40020 9 bretts dehydrator med mat
Ved kjøp av Excalibur Dehydrator følger det med en introduksjons brosjyre med spennende oppskrifter
Produktnummer:  70417
Vi har laget en pakke med den mest solgte Vitamixen TNC5200 og den mest solgte Excalibur dehydrator 9 bretts med timer. PAKKETILBUD!
Kr. 8000,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 10194,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 2194,-
Pris / kg:

SUPERPAKKE: 

Nutrition Center 5200 er universalverktøyet for sunde retter og underholdning. Enkelt forvandler du naturlige ingredienser til frokost, lunsj, middag og drinker.( I tilbudet kan du velge mellom sort, hvit og rød modell)

Denne versjonen av Vitamix TNC 5200 er konstruert med et motorhus i rustfritt stål, noe som bare gir maskinen et ytterligere løft når det gjelder den allerede ultimate kvalitetsfølelsen.

Vitamix Total Nutrition Center 5200 betraktes som en av de beste blendere som finnes på markedet idag. Den produseres i USA og lovprises av alle type brukere. Er du amatør eller profesjonell kokk, rawfood entusiast eller har du en juicebar, cafè eller restaurant. Vitamix har verdens beste blendere med overlegne egenskaper og kompromissløs kvalitet. Passer til alle type oppgaver og brukere. 

Vitamix TNC 5200 er så mye mer enn bare en blender. Vitamix kombinerer mer en hele 10 husholdningsapparater og utfører mer enn 50 arbeidsoppgaver på ditt kjøkken enklere, raskere og med bedre resultat. 

Vitamix TNC 5200, The Vitamix Total Nutrition Center ® er en unik blender som er utviklet etter mer enn 70 års erfaring i bransjen. Den enormt kraftig motoren på hele 2 hk og de laserkuttede knivene blander og deler ingrediensene ned til sitt absolutte minimum. Dette vil igjen føre til optimalt opptak av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kroppen. Den medfølgende 2 liters beholderen tåler kokende vann og gir deg uante muligheter for og lage lekre og spennende retter til alle dagens måltider. Vitamix`s beholder er designet slik at det skapes et vakuum som suger innholdet ned mot de roterende knivene. 

Du kan justere motorens hastighet i intervallet 1000 – 24000 omdreininger pr minutt eller aktivere turbo innstillingen og arbeide ved hele 30000 omdreininger. Ved maksimal hastighet når knivspissene en hastighet tilsvarende 385 km/timen.

Vitamix 5200 maler og blander alle tenkelig råvarer og kan for eksempel brukes til smoothies, supper, pestoer, pureer, juicing, vegetariske matretter, sauser, dressinger, frozen dessert, isknusing, nøtter og mye mye mer.
Se her for litt videre inspirasjon: https://www.vitamix.com/Be-Inspired

 

Følgende er inkludert når du kjøper en Vitamix PRO 300 blender:
1 x Våtkanne (2 liter, inklusiv lokk)
1 x Rørepinne (så man lettere kan få ingrediensene presset ned mot knivbladene. Perfekt når man lager peanøtt smør, pesto eller andre tyktflytende masser)
1 x Quickstart instructional DVD. Denne gjennomgår de mest populære oppskrifter og tydelig demonstrere hvordan du best betjener din Vitamix PRO 300.
1 x Heftet Getting Started - a Step-By-Step-Guide
1 x Heftet Whole Food Recipes - For Better Living (Kokebok med hele 100 oppskrifter. Den er inndelt i to avsnitt; ”Energize Your Weekdays og Relax & Entertain on Weekends”. Under dette er de inndelt i; morgenmat, lunch og kveldsmat)
 
Følgende er inkludert når du kjøper en Vitamix TNC 5200 blender:

1 x Våtkanne (2 liter inklusiv lokk) 
1 x Rørepinne (så man lettere kan få ingrediensene presset ned mot knivbladene) 
1 x Quickstart instructional DVD 
1 x Heftet Getting Started - a Step-By-Step-Guide 
1 x Heftet Whole Food Recipes - For Better Living (oppskrifter)

Garantien på blenderen er 7 år og dekker privat bruk.  Vitamix TNC 5200 fås også i fargen sort, hvit og rød.
 
 

Modell Excalibur 9 bretts maskin med timer:

Farge: Svart
Vekt: 10 kg
Motorkraft: 600 W
Størrelse: 483 x 432 x 312 mm
Timer: 26 timers timer

Excalibur er den ledende dehydratormaskinen på markedet. Excalibur er foretrukket av de mest kjente rå-mat kokkene i verden. Excalibur har vært på markedet i 20 år. Det unike med denne maskinen er konstruksjonen som gjør at den tørker både horisontalt og vertikalt samtidig. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen hvor det er en vifte. Luften presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet, som presses ut foran på maskinen. Fordelen med horisontal og vertikal tørking er at maten blir jevnt og fort tørr. Mange andre dehydratormaskiner tørker bare i en retning, horisontalt eller vertikalt.

Den andre fordelen ved Excalibur er at konstruksjon sikrer stabilitet i temperaturen under hele tørketiden. Dette er viktig for at maten raskt skal bli jevnt tørr og hurtigst mulig ferdig. På den måten unngår man at temperaturen blir for lav, at maten forringes og at det blir grobunn for bakterier. Maskinen er lett å vaske og bruke. Hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskin. Skal store ting tørkes kan man lett fjerne hyller.

Excalibur Food Dehydrator sammenliknet med andre dehydratorer på markedet:

  • Frontdøren på maskinen er mørk og lystett: Fordelen ved dette er at maten ikke blir eksponert for lys under tørking. Noe man ønsker å unngå under tørking og lagring av dehydrert mat.
  • Frontdøren slipper ut damp på sidene: Dette gjør maskinen til en dehydrator og ikke en ovn.
  • Maskinen er ikke digital, det betyr at temperaturen inne i dehydratoren vil variere i motsetning hva som skjer i en digital innstilt tørkeovn. Man ønsker en variasjon i temperaturen. Hvorfor? I starten av tørkingen vil temperaturen inne i dehydratoren ikke være den samme som i maten. Maten vil ha en mye lavere temperatur enn luften på innsiden av dehydratoren. Excalibur dehydratorens termostat er konstruert slik at den varmer opp maten til fuktigheten i maten begynner å stige og samles. På dette punkt slår termostaten seg av og viften bak i maskinen starter å blåse luft slik at maten kjøles ned, og fuktigheten transporteres ut gjennom sidene og frontlokket på dehydratoren. Denne prosessen skjer om igjen og om igjen. På den måten ungår man det som kalles 'case hardening'. Det betyr at maten er hard og tørr utenpå, men fortsatt for fuktig inni. Det er ikke alltid så lett å kjenne. Bakteriene trives når noe ikke er ordentlig tørt. Excalibur maskinene hindrer 'case hardening' ved sin unike konstruksjon fordi den har termostat og ikke digital konstruksjon.
  • Testresultater har vist at Excalbur maskinene er en av de som tørker raskest og mest kostnadseffektivt blant dehydratorer på markedet.

Hvorfor bestille dehydrator i Norge?
Hvis du sammenlikner priser ved å kjøpe en slik maskin fra utlandet: Husk. Alt du bestiller fra en utenlandsk nettbutikk vil bli pålagt 25 % moms (regnet av frakt og maskinprisen). I tillegg må maskinen tolles inn i Norge. Ofte blir dette ca 1000 kr i tillegg til det maskinen koster fra en utenlandsk nettbutikk. Alle våre priser er inkl. moms og toll inn i landet. Vi er eksklusiv distributør av Excaliburs produkter i Norge. Vi yter full service og garanti for maskiner kjøpt av oss.

 Vi tilbyr alle garantier og service i NorgeI tillegg holder vi gratis kurs, nyttige tips og gratis oppskifthefte fås ved kjøp av en dehydrator hos oss

Modell: G-Series
Dimensjoner (L x B x H): 23.9 cm x 19.6 cm x 44.2 cm
Kniver: Laser slipte, rustfrie stål blader (stainless-steel hammermill and cutting blades measuring 10-cm diameter)
Motor: 2,2 HK (Peak Output
Volt / Watt: 220-240 V, 50/60 Hz, 1200-1400 W
Vekt: 5.65 kg
Design: (Radial cooling fan and thermal protection system)
Ledning: 1.8 m
Garanti: 7 år

Designet for hjemmebruk

Manufacturer: Vitamix - Cleveland, Ohio USA

Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no