x 

Vitamix S30 Sort + Excalibur 5 bretts dehydrator

vitaexcalib1
30 Sort
40000 5 bretts dehydrator med mat
Ved kjøp av Excalibur Dehydrator følger det med en introduksjons brosjyre med spennende oppskrifter
Produktnummer:  70416
Din personlige blender inkl. 1 smart Mix & Go beholdere+ Excalibur 5 bretts dehydrator med timer.
Kr. 6000,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 7494,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 1494,-
Pris / kg:
Vi har satt sammen en pakke av den minste super Vitamix blenderen S30 og den mest solgte lille dehydratoren vi har fra Excalibur.
 
Vitamix S30 Personal Blender er en supersmart blender i kjent Vitamix kvalitet.Enten du er på farten eller nyter en av dine måltider hjemme vil en S30 gjøre det enkelt å skape både små og store porsjoner, samtidig som den krever svært liten plass på kjøkkenbenken.
Den leveres med en kompakt tradisjonell blenderkanne på 1,2 liter samt den nye smarte 0,6 liters Mix & Go beholderen.  I disse lager du f.eks din personlige smoothie og tar med deg på farten. Mix & Go beholderen er utstyrt med et smart drikkelokk mens 1,2-liters kannen blander mindre porsjoner av suppe, sauser, frosne desserter og mye annet.  Du får med oppskrifter for hvert måltid fra Vitamix kjøkkenet i et medfølgende bok.
Vitamix S30 har en helt enkel betjening der den store dreieknappen styrer hastigheten i 10 trinn eller knappen du kan trykke på for ”pulse” funksjonen.
Motoren er kraftig og maskinen har overhodet ikke problemer med hverken is eller andre tøffe ingredienser.

Du kan rengjøre både kniv, lokk og beholdere i oppvaskemaskinen - Så rengjøring er superenkelt , og kan ikke brukes som en unnskyldning for ikke å bruke sin personlige blender daglig. 

Vitamix Professional 750 er en unik blender som er utviklet etter mer enn 70 års erfaring i bransjen. Den enormt kraftig motoren på hele 2,2 hk og de laserkuttede knivene blander og deler ingrediensene ned til sitt absolutte minimum. Dette vil igjen føre til optimalt opptak av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kroppen. Den medfølgende 2 liters beholderen tåler kokende vann og gir deg uante muligheter for og lage lekre og spennende retter til alle dagens måltider. Vitamix`s beholder er designet slik at det skapes et vakuum som suger innholdet ned mot de roterende knivene. Lokket er tett men kan delvis åpnes slik at du kan tilføre ekstra ingredienser under bruk. 

Du kan justere motorens hastighet i intervallet 1000 – 30000 omdreininger pr minutt. Ved maksimal hastighet når knivspissene en hastighet tilsvarende 434 km/timen.

Modell Excalibur 5 bretts med timer:

Farge: Svart
Vekt: 7,73 kg
Motorkraft: 400 W
Størrelse: 483 x 432 x 212 mm
Timer: 26 timers timer

Excalibur er den ledende dehydratormaskinen på markedet. Excalibur er foretrukket av de mest kjente rå-mat kokkene i verden. Excalibur har vært på markedet i 20 år.

Det unike med denne maskinen er konstruksjonen som gjør at den tørker både horisontalt og vertikalt samtidig. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen hvor det er en vifte. Luften presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet, som presses ut foran på maskinen. Fordelen med horisontal og vertikal tørking er at maten blir jevnt og fort tørr. Mange andre dehydratormaskiner tørker bare i en retning, horisontalt eller vertikalt.

Den andre fordelen ved Excalibur er at konstruksjon sikrer stabilitet i temperaturen under hele tørketiden. Dette er viktig for at maten raskt skal bli jevnt tørr og hurtigst mulig ferdig. På den måten unngår man at temperaturen blir for lav, at maten forringes og at det blir grobunn for bakterier. Maskinen er lett å vaske og bruke. Hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskin. Skal store ting tørkes kan man lett fjerne hyller.

Excalibur Food Dehydrator sammenliknet med andre dehydratorer på markedet:

  • Frontdøren på maskinen er mørk og lystett: Fordelen ved dette er at maten ikke blir eksponert for lys under tørking. Noe man ønsker å unngå under tørking og lagring av dehydrert mat.
  • Frontdøren slipper ut damp på sidene: Dette gjør maskinen til en dehydrator og ikke en ovn.
  • Maskinen er ikke digital, det betyr at temperaturen inne i dehydratoren vil variere i motsetning hva som skjer i en digital innstilt tørkeovn. Man ønsker en variasjon i temperaturen. Hvorfor? I starten av tørkingen vil temperaturen inne i dehydratoren ikke være den samme som i maten. Maten vil ha en mye lavere temperatur enn luften på innsiden av dehydratoren. Excalibur dehydratorens termostat er konstruert slik at den varmer opp maten til fuktigheten i maten begynner å stige og samles. På dette punkt slår termostaten seg av og viften bak i maskinen starter å blåse luft slik at maten kjøles ned, og fuktigheten transporteres ut gjennom sidene og frontlokket på dehydratoren. Denne prosessen skjer om igjen og om igjen. På den måten ungår man det som kalles 'case hardening'. Det betyr at maten er hard og tørr utenpå, men fortsatt for fuktig inni. Det er ikke alltid så lett å kjenne. Bakteriene trives når noe ikke er ordentlig tørt. Excalibur maskinene hindrer 'case hardening' ved sin unike konstruksjon fordi den har termostat og ikke digital konstruksjon.
  • Testresultater har vist at Excalbur maskinene er en av de som tørker raskest og mest kostnadseffektivt blant dehydratorer på markedet.

Hvorfor bestille dehydrator i Norge?
Hvis du sammenlikner priser ved å kjøpe en slik maskin fra utlandet: Husk. Alt du bestiller fra en utenlandsk nettbutikk vil bli pålagt 25 % moms (regnet av frakt og maskinprisen). I tillegg må maskinen tolles inn i Norge. Ofte blir dette ca 1000 kr i tillegg til det maskinen koster fra en utenlandsk nettbutikk. Alle våre priser er inkl. moms og toll inn i landet. Vi er eksklusiv distributør av Excaliburs produkter i Norge. Vi tilbyr full service og garanti på maskiner kjøpt hos oss.

 Vi tilbyr alle garantier og service i Norge. I tillegg holder vi gratis kurs, nyttige tips og gratis oppskifthefte fås ved kjøp av en dehydrator hos oss.

Høyde: - 39,5 cm

Bredde: - 15,0 cm

Dybde: - 20,0 cm

Vegt: - 3,8 kilo

Strømforbruk: - 230 V, 800-950 Watt

Produktgaranti: - 7 år

Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no