x 

GEO økologiske grønne ertespirer 500 g

Produktnummer:  81190
Spirede grønne erter er utrolig godt. De har masse energi og har en god søtlig smak som er lett å like. Passer utrolig godt i salat. De er sprø og inneholder mye protein.
Kr. 129,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Mer informasjon


Grønne erter inneholder alle de essensielle aminosyrene og er kjent for å ha et høyt protein innhold (20-25%). Spirene er kjent for å ha et høyt innhold av vitamin A, B, C, D og E samt kalsium, jern, magnesium, fosfor og kalium.

Grønne erter trives best i hampspirebag, spirekasse eller i spireglass.Hvis du spirer de på jord blir de høye flotte ertepanter, som smaker fatastisk godt.

Spireinstruksjoner


Bløtlegg en passelig mengde erter natten over. Dagen etter skylles ertene og fordeles jevnt i spirekassen eller legges i en spirepose. Ertene vil øke 4 ganger i volum, så ikke legg inn for mange erter. Ertene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spirekassen eller la vanne renne gjennom hele spireposen godt helt til spirene er ferdig. Det tar ca. 3 dager. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap. Grønne ertespirer kan dampes litt før de spises, så de blir litt mykere.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no