Rosa salt- 3 pack

Produktnummer:  23070
3 pack fint, grov og kværn rosa salt, tilbudspakke. Fin gave!
Kr. 99,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 177,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 78,-
Pris / kg:

Om Sana Bona rosa Himalayasalt:
Rosa  HImalayasalt kommer fra et urhav som ble dannet før menneskelivet oppsto på jorden. Urhavet som trengte seg under Himalayafjellene, bli nå gravd frem. Saltet som utvinnes fra havet er fritt for menneskeskapt forurensning, fordi det ble dannet for 250 millioner år siden. Saltet blir ikke raffinert, og inneholder derfor alle mineraler og sporstoffer som urhavet inndheoldt da det fordampet. Disse naturlige elementene gir saltet sin karakteristiske farge. Saltkrystallene har ligget under meget høyt trykk under Himalayafjellene, som har ført til at både mineraler og sporstoffer er blitt presset til mikroskpoisk størrelse. Dette gjør saltet lettopptakelig for kroppen. Sana Bona rosa Himalaya salt finnes i tre grovhetsgrader, i tillegg til ett finkornet badesalt.

Rosa salt produseres i samarbeid med det internasjonale firmaet Himalaya Salt Dreams. Himalaya Salt Dreams har førstevalget til saltet fra de 5 største saltminene i Pakistan. Bare 5 % av råsaltet som utvinnes brukes til spisesalt. Det håndplukkes og er av høy kvalitet. Saltblokkene blir først skylt i kildevann og deretter soltørret. De store saltstykkene blir kvernet til passende størrelse i fabrikkens egen saltmølle. Fabrikken arbeider etter internasjonale ISO forskrifter som garanterer kvalitet og renhet. Denne fabrikken overholder, som en av de få, alle Europeiske kvalitetsnormer.
Når saltet kommer fra fabrikken, sendes det til Hamburg i Tyskland hvor det tas laboratorieprøver på et uavhengig laboratorium. Her sjekkes kvaliteten og om saltet inneholder uønskede substanser. Til nå har ingen prøver blitt underkjent.

Saltet egner seg veldig godt til matlagning fordi saltet har en god, ikke for intens smak. Anerkjente kokker hevder at det er lettere å salte med det rosa saltet fordi du kan 'salte opp' maten uten at oversalting blir et problem.