x 

Rosa salt- 3 pack

Våre 3 rosa salt: finmalt, grovmalt og kværn- tilbudspakke
Kr. 99,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 177,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 78,-
Pris / kg:

Om Sana Bona rosa Himalayasalt:
Rosa Himalayasalt kommer fra et urhav som ble dannet før menneskene kom på jorden. Dette urhavet ble trengt inn under Himalayafjellene og er nå gravd frem igjen. Saltet er fri for menneskeskapt forurensing fordi det ble dannet for 250 millioner år siden. Rosa salt blir ikke raffinert og inneholder derfor alle de mineraler og sporstoffer som urhavet inneholdt når det fordampet. Dette er naturlige elementer som gir de ulike fargene på saltet. Saltkrystallene har ligget under meget høyt trykk nede i jorden i millioner av år og både mineraler og sporstoffer er blitt presset til mikroskopisk størrelse og er derfor lettopptakelige for kroppen.

Rosa salt finnes i 3 grovhetsgrader og som et badesalt som er helt finkornet.

Rosa salt produseres i samarbeid med det internasjonale firmaet Himalaya Salt Dreams. Himalaya Salt Dreams har førstevalget til saltet fra de 5 største saltminene i Pakistan. Bare 5 % av råsaltet som utvinnes brukes til spisesalt. Det håndplukkes og er av høy kvalitet. Saltblokkene blir først skylt i kildevann og deretter soltørret. De store saltstykkene blir kvernet til passende størrelse i fabrikkens egen saltmølle. Fabrikken arbeider etter internasjonale ISO forskrifter som garanterer kvalitet og renhet. Denne fabrikken overholder, som en av de få, alle Europeiske kvalitetsnormer.
Når saltet kommer fra fabrikken, sendes det til Hamburg i Tyskland hvor det tas laboratorieprøver på et uavhengig laboratorium. Her sjekkes kvaliteten og om saltet inneholder uønskede substanser. Til nå har ingen prøver blitt underkjent.

Saltet egner seg veldig godt til matlagning fordi saltet har en god, ikke for intens smak. Anerkjente kokker hevder at det er lettere å salte med det rosa saltet fordi du kan 'salte opp' maten uten at oversalting blir et problem.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no