x 

Spirekopp med 3 frøposer

Produktnummer:  70093
Spirekopp med tilhørende 3-frøposer som er lett å spire. Kan fraktes overalt fordi koppen har lokk. Noe av det letteset å spire i. Klart på 4-5 dager.
Kr. 199,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 280,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 81,-
Pris / kg:

Om spirekoppen: Denne bærbare spirekoppen er super, fordi du kan ha den med deg og det er lett å få til spiring i denne koppen.

Spirekoppen har seks deler laget av holdbar BPA fri plast. Produktet ble utviklet for 25 år siden av amerikaneren Gene Monson. Produktet er patentert og selges blant annet på Hippocrates Institute i USA.

De ulike delene er: Spirekopp ytterdel, spirekopp innerdel, lokk med ventilerende hull som skal stå på under spiring,2 ulike lokk til å sette på ved frakting ( med og uten hull), innleggshylle som brukes når du spirer små spirer+ instruksjonsbrosjyre på engelsk med masse tips, oppskrifter mm.

Hvordan starte: Vask alle delene. Bløtlegg uskallede frø eller gryn eller nøtter i lunkent vann. Du bløtlegger alle frøene i innerkoppen, slik at du lett kan skylle frøene etter en natts bløtlegging ca. 8-12 timer.  Når bløtleggingstiden er slutt, løft ut innerspirekoppen og la vannet renne av. Skyll mange ganger. Sett innerkoppen tilbake på plass og sett på det buede lokket. Skylling gjør du 2 ganger om dagen til spirene er klare.  Ved frakting eller lagring av ferdige spirer i kjøleskapet, kan du sette på det flate lokket.

Hva kan du spire: Du kan spire frø, bønner og nøtter i denne spirekoppen. Tips på spiring av disse finner du i en tabell i den lille instruksjonsbrosjyren som følger med.

Vaskeinstruksjon: Håndvasking er å anbefale, slik at fasongen på spirekoppen holder seg. De flate topplokkene kan vaskes i maskin.

3 frøposer: Vi legger ved 3 poser frø som det er lett å spire: alfalfa, kløver og mung bønner. Hvis vi er utsolgt av en type frø, legger vi ved en tilsvarende pose som det er lett å få til. Levende spirer/ mat og næring hvoren du befinner deg!

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no