3 pack- spicy spiremiks

Produktnummer:  81185
Vi har laget en 3-pack med en spicy spiremix av 3 frø du kanskje aldri har smakt! Bukkehorn, china rose (kul farge-reddikaktig) og hvitløks spirer!
Kr. 49,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 60,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 11,-
Pris / kg:

Om GEO frøene i 3-pack:

Dette er en utvalgt spirepakke av GEO økologiske frø ment for hjemmespiring. Dette er en litt annerledes spirepakke. Frøene har særegne smaker og de frisker opp salater og middagsretter, omeletter, supper mm. Lag vakker, næringsrik mat!! Klikk på gratis spireguide og få med det om du er usikker på hjemmespiring. Den lille brosjyren er det mulig å bestille i nettbutikken.


1. China Rose: Økologisk china rose frø som er lett å få til. Dette er en type reddik spire og den har en god reddik smak. Fargen er lilla rød og det er svært vakkert i salater!

2. Bukkehorn: Bukkehornkløver er en varmende urt som virker nærende og styrkende. Spirene er kraftige og sprø og de er lett å få til. Smaken er spennede spicy!

3. Hviitløk: Hvitløkspirer er både næringsrikt og godt. Disse frøene tar litt lengre tid å spire enn gjennomsnittlig, men de er verdt å vente på. Smaker og lukter godt hvitløk.

Alle disse frøene trives i spirekasse, i spireglass eller i spirekoppen.

Bløtlegg en passelig mengde frø over natten. Dagen etter skylles frøene og fordeles jevnt i spirekassen eller i spirekoppen eller i spireglasset. Spirefrøene vil øke i volum, så ikke legg inn for mye. Spirefrøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spirekassen eller gjennom spireglassets gitter eller ned i spirekoppen.Bukkehornskløver og china rose spirerpå ca. 3-5 dager før frøene klare. Purrespirer trenger 10 dager på å spire, men de er verdt å vente på! Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap. Skyll de litt underveis i de ukene du har de i kjøleskap.