3 pack- spicy spiremiks

Produktnummer:  81185
Vi har laget en 3-pack med en spicy spiremix av 3 frø du kanskje aldri har smakt! Sennepsfrø, china rose (kul farge-reddikaktig) og purrespirer!
Kr. 49,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 60,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 11,-
Pris / kg:

Om GEO frøene i 3-pack:

Dette er en utvalgt spirepakke av GEO økologiske frø ment for hjemmespiring. Dette er en litt annerledes spirepakke. Frøene har særegne smaker og de frisker opp salater og middagsretter, omeletter, supper mm. Lag vakker, næringsrik mat!! Klikk på gratis spireguide og få med det om du er usikker på hjemmespiring. Den lille brosjyren er det mulig å bestille i nettbutikken.


1. Sennepsfrø spirer har en detoxeffekt på leveren. Spirene er rike på en rekke mineraler. De er sprø og aromatiske. Spirefrøene er kjent for å ha en god effekt på immunforsvaret. 

 2. China rose frø er lett å få til. Dette er en type reddik spire og den har en god reddik smak. Fargen er lilla rød og det er svært vakkert i salater!

3. Purre har en frisk krydderaktig smak av løk. Spirene er rike på vitamin A, B, C og K vitamin, samt kalsium, jern, kobber og magnesium. Spirene er sprø og lange, tar 10-14 dager å spire!!

Alle disse frøene trives i spirekasse, i spireglass eller i spirekoppen.

Bløtlegg en passelig mengde frø over natten. Dagen etter skylles frøene og fordeles jevnt i spirekassen eller i spirekoppen eller i spireglasset. Spirefrøene vil øke i volum, så ikke legg inn for mye. Spirefrøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spirekassen eller gjennom spireglassets gitter eller ned i spirekoppen.Bukkehornskløver og china rose spirerpå ca. 3-5 dager før frøene klare. Purrespirer trenger 10 dager på å spire, men de er verdt å vente på! Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap. Skyll de litt underveis i de ukene du har de i kjøleskap.