x 

Solsikkefrø 400g

Produktnummer:  81117
Økonomipose med solsikkefrø. Solsikkespirer har en veldig god smak og de er svært næringsrike. Solsikkespirer er store og saftige og lett å juice. Dyrkes helst på jord.
Kr. 69,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 73,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 4,-
Pris / kg:

Om GEO solsikkefrø:
Solsikkefrøspirer har en naturlig søtlig og god smak. De er rike på følgende vitaminer og mineraler: A, B, C, D og E samt mineralene kalsium, jern, fosfor, magnesium, og selen. Solsikkespirer er av de spirene som inneholder omtrent alt. De er svært næringsrike.

Solsikkespirer trives best i spireglass eller på jord.

Bløtlegg en passelig mengde frø natten over. Dagen etter skylles frøene og fordeles jevnt i spireglasset eller legges på jord. Spirer du på jord så legg et tynt jordlag over frøene og legg på svart plast (f. eks en plastsekk), og legg press oppå, f. eks bøker fordelt utover. Solsikkefrøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spireglasset eller ved å vanne kassen hver dag. Det tar ca. 4-6 dager i spireglass. Sår du på jord så ta av bøkene etterhvert når solsikke spirene presser seg oppopver. Ta også av plasten. La solsikke spirene få vokse og strekke seg til 5-6 cm lange spirer. Frøet vil dette av etterhvert. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no