x 

Propolisdråper økol. 30 ml

Produktnummer:  31009
Naturen eget 'antibiotikum'. Kan brukes forbyggende eller når du er syk. Virker antiseptisk og bakterie/virus/soppdrepende. Styrker immunforsvaret og hjelper deg til å bli frisk.
Kr. 199,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Om Sana Bona økologisk propolis dråper:
Propolis dråpene er en tinktur basert på propolis. Propolis er en harpiks laget av bier. Produktet blir brukt for å styrke immunforsvaret og har vært kjent i skrifter fra Aristoteles sin tid. Tinkturen er løst opp i alkohol, der forholdet er 30 g propolis pr 100 ml alkohol. Biene bruker propolisen til å tette uønskede sprekker i bikuben sin og holde kuben steril og fri for bakterier. Vi mennesker kan bruke dråpene til å drepe basiller og virus vi får i oss. Bakteriene blir ikke immune mot propolis. Flere års holdbarhet.

Hvordan propolis dråper kan brukes:
Anbefalt dosering: 5 dråper sammen med vann, 4 ganger i uken (dosen kan økes). Dråpene kan også påføres direkte på sår, også på munnen. Kan hjelpe mot smerter ved blåmerker; ved å tilsette noen dråper tinktur sammen med litt fuktighetskrem og smøre på såret. Drypp alternativt dråper rett på tungen f. eks. når du legger deg om kvelden.

Rist flasken før bruk. Oppbevares tørt og utilgjengelig for barn.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no