Salt of the Earth deo stick classic 90g

0 Vurdering
Kr. 72,-
Prod.nr.: 41000
100% naturlig deodorant(stift) basert på et naturlig mineralsalt. Effektiv som vanlig deodorant. Inneholder ikke parabener, aluminium chlorohydrat, alkohol eller parfyme.

Om salt of the earth deo stick classic

100% naturlig deodorant, helt uten parabener, parfyme, mineraloljer, alkohol, aluminium chlorohydrate, trikolsan, drivgasser og CFC (chlorofluorcarbon). Deodoranten kan brukes av barn/unge. Den er ikke testet på dyr, passer for både kvinner og menn. Passer for vegeterianere og veganere.

Påfør deodoranten på fuktig hud etter at du har vasket deg. Hvis deodoranten skal brukes på tørr hud, må stiften fuktes med litt vann først. Hvis du lar deodoranten tørke etter bruk, holder den i månedsvis.

Deodorant basert på naturlig mineralsalt

Salt of the earth er deodorantserie basert på naturlig mineralsalt. Produktet fungerer på den måten at det blir et tynt lag mineralsalt på huden ved påføring. Dette naturlige mineralsaltet hindrer svette og bakterievekst og har blitt brukt som en naturlig deodorant i mange hundre år. Porene blokkeres ikke ved bruk av mineralsaltet, slik som en antiperspirant deodorant vil fungere.

Mineralsaltet heter alum og det er noe annet en aluminium chlorohydrate, som blir brukt i vanlige deodoranter. Alum er naturlig mineralsalt og aluminium chlorohydrate er et syntetisk stoff som hindrer svetting ved å blokkere porene.

Et annet navn på alumimium chlorohydrate er aluminiumhydroxyklorid. Det antas at dette syntetiske stoffet tas opp og lagres i kroppen. Kan du unngå det, så styr unna. Les mer om dette.

nnholdsdeklarasjon til  Salt of the Earth deo stick (saltsten)

  • Kalium Alum

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn