Salt of the Earth deo spray 100ml

0 Vurdering
Kr. 69,-
Prod.nr.: 41006
100% naturlig deodorant basert på et naturlig mineralsalt, aloe vera og honningekstrakt. Inneholder ikke parabener, aluminium chlorohydrat, alkohol eller parfyme.

Om Salt of the earth deo spray

100% naturlig deodorant, helt uten parabener, parfyme, mineraloljer, alkohol, aluminium chlorohydrate, trikolsan, drivgasser og CFC (chlorofluorcarbon). Deodoranten kan brukes av barn/unge. Den er ikke testet på dyr, passer for både kvinner og menn. Passer for vegeterianere og veganere.

Salt of the earth er deodorantserie basert på naturlig mineralsalt. Produktet fungerer på den måten at det blir et tynt lag mineralsalt på huden ved påføring. Dette naturlige mineralsaltet hindrer svette og bakterievekst og har blitt brukt som en naturlig deodorant i mange hundre år. Porene blokkeres ikke ved bruk av mineralsaltet, slik som en antiperspirant deodorant vil fungere.

Crystal spray deodoranten er laget på denne måten:

Renset vann, mineralsalt som fortynnes ut, aloe vera og ekstrakter fra 2 planter: lonicera caprifoium og lonicera japonica. Disse plantene har en antibakteriell effekt sammen med mineralsaltet alum. Denne deodoranttypen har den samme effektive beskyttelsen som deodorant stenene.

Mineralsaltet heter alum og det er noe annet en aluminium chlorohydrate, som blir brukt i vanlige deodoranter. Alum er naturlig mineralsalt og aluminium chlorohydrate er et syntetisk stoff som hindrer svetting ved å blokkere porene.

Et annet navn på alumimium chlorohydrate er aluminiumhydroxyklorid. Det antas at dette syntetiske stoffet tas opp og lagres i kroppen. Kan du unngå det, så styr unna. Les mer om dette.

Innholdsdeklarasjon til  Salt of the Earth deo spray 100 ml

  • Renset vann
  • Kalium Alum
  • Propanediol
  • Aloe Vero bladjuice (Aloe Barbadensis),økologisk
  • Lerketreekstrakt(Galactoarabinan)
  • Natrium bikarbonat
  • Sclerotion gum
  • Natrium Anisat

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn