Urter økologisk frø boks 6 ulike sorter

Kr. 249,-
Kr. 199,-
Du sparer:
Kr. 50,-
Prod.nr.: 82101
Økologisk frø kasse med 6 premium økologiske urter til å så: basilikum, dill, koriander, bladpersille, gressløk og ruccula

Om urte boks økologiske frø 6 ulike 

Har du lyst til å dyrke egne økologiske urter? Plant urtene på en lite hageflekk, på en balkong eller i krukker. Vi har laget en liten frøboks med 6 ulike økologiske frø av de vanligste urtene som du kan  dyrke selv.

Dette får du i boksen:

  • Oversikt over alle frøene med bilde og dyrkningsinstruksjon for alle urtene.
  • Basilikum 1 g Genovese-(Ocimum basilikum L.)
  • Gressløk 2 g ( Allium Schoenoprasum L) 
  • Bladpersille- 2 g Gigante Italia (Petroselinum crispum var. neapolitanum) 
  • Ruccula - 1 g -Salad rocket (Eruca sativa Mill.)
  • Dill Hera 2 g (Anethum graveolens L.) 
  • Koriander 3 g (Coriandrum sativum)

Frøene er økologisk godkjent i Tyskland. ( DE-ØKO-007) De er et resultat av et omfattende avlsarbeid med frø over lang tid. Det er bare rene, originale sorter og ingen genmanipulering av frøene. 

Pakket i gasstette profejonelle poser, dvs at holdbarheten er fra 2-15 år. Datoen på posene er dato for fylling av posene. Pakket i 2021.

Superfin gave ide til deg selv eller til en med litt grønne fingre.

Om produsenten Saatgut Dillmann

Dillmann er et tysk selskap som er opptatt av bærekraft, miljø og selvdyrking. Filosofien er at alle kan dyrke litt eller mye der de er. Du kan dyrke i hage eller på balkongen eller i krukker.

Kvalitet er viktig for den tyske bedriften.  Et omfattende avlsarbeid ligger bak frøposene.  Kun små partier frø avles på rett tidpunkt fra plantene.

Alle frøene håndplukkes og kommer fra tyske og Europeiske oppdrettere. Saatgut Dillmann er en sertifisert økologisk bedrift. Alt pakkes i gasstette poser for best mulig holdbarhet og spiring.