Barnas frø kasse i tre med 5 økologiske frø 350 g

Kr. 249,-
Kr. 199,-
Du sparer:
Kr. 50,-
Prod.nr.: 82104
Stor trekasse med økologiske frø barna elsker å dyrke. Trekassen inneholder 5 poser økologiske frø til å dyrke egne grønnsaker og blomster. Totalt 350 g frø.

Om Barnas økologiske frø kasse:

Barn elsker å se det gro og spire! I denne esken har vi samlet barnas favoritter. Vår største barnas kasse. Det er 5 premium økologiske frø inne i esken. Totalt 350 g frø (dvs. mer av hver pose enn i esken på artikkelnr. 82103.) Frøene er lette å få til og de vokser raskt, så barna kan se utviklingen. Holdbarhet minst til 2023.

Inni boksen ligger et fargerikt ark med bilder av frøene du får med dyrkningsinstruksjon. Lett å få til.

Dette får du i barnas økologiske kasse:

  • Oversikt over alle frøene i et ark med bilde og dyrkningsinstruksjon for alle sortene.
  • Solsikke blanding ( Helianthus Annuus) - i 3 ulikefarger: gul, rød og velvet queen. Høyde ca 130-180 cm
  • Gulrot Rothild ( Daucus Carota)- vinter gulrot
  • Karse Cresso ( Lepidium stivum L.)
  • Gresskar Hokkaido -Uchiki Kuri  korn (Curcurbita maxima)
  • Reddik røde Raxe ( Raphanus sativus L. var. sativus)

Frøene er økologisk godkjent i Tyskland. ( DE-ØKO-007) De er et resultat av et omfattende avlsarbeid med frø over lang tid. Det er bare rene, originale sorter og ingen genmanipulering av frøene. 

Pakket i gasstette profejonelle poser, dvs at holdbarheten er fra 2-15 år. Datoen på posene er dato for fylling av posene. 

Superfin gave ide til deg selv eller til en med litt grønne fingre. Perfekt i barnehagen!

Om produsenten Saatgut Dillmann

Dillmann er et tysk selskap som er opptatt av bærekraft, miljø og selvdyrking. Filosofien er at alle kan dyrke litt eller mye der de er. Du kan dyrke i hage eller på balkongen eller i krukker.

Kvalitet er viktig for den tyske bedriften.  Et omfattende avlsarbeid ligger bak frøposene.  Kun små partier frø avles på rett tidpunkt fra plantene.

Alle frøene håndplukkes og kommer fra tyske og Europeiske oppdrettere. Saatgut Dillmann er en sertifisert økologisk bedrift. Alt pakkes i gasstette poser for best mulig holdbarhet og spiring.