Spiselige blomster økologisk frø boks 6 ulike

Kr. 249,-
Kr. 199,-
Du sparer:
Kr. 50,-
Prod.nr.: 82100
Frø kasse med 6 premium økologiske frø av spiselige blomster. Inneholder agurkurt, ruccula, gressløk, solsikke, blomkarse og squash.

Om Spiselige blomster økologiske frø boks 6 ulike 

Drømmer du om å pynte kakene, salaten din eller maten din med blomster du vet er rene, uten giftstoffer? Plant frøene på en lite hageflekk, en balkong eller terrasse. Vi har en liten frøboks med 6 ulike økologiske frø av blomster du kan spise og dyrke selv.

Dette får du i boksen:

  • Oversikt over alle frøene med bilde og dyrkningsinstruksjon for alle frøene
  • Agrukurt 1 gr frø ( Borago officinallis L)- vakre blå blomster- den grønne plantedelen er ellers er supert å bruke som gjødselvann (:10 liter vann, agurkurt+ lokk på i 1-2 uker- supert gjødsel)
  • Blomkarse miks 2 g frø ( Tropaleum majus)- miks av oranjse og gule blomskarse blomster- halvhøy- biene elsker den
  • Solsikke gul 1 g ( Helianthus annuus)- gul halvhøy solsikke 10-20 frø
  • Squash Partenon F1  7 frø ( Cucurbita pepo L)- gule squashblomster
  • Ruccula 1 g ( Eruca sativa Mill.) - hvite blomster, den grønne salaten kan spises
  • Gressløk 2 g ( Allium schoenoprasum L)- lilla bomster som biene elsker- gressløk krydder plante

Frøene er økologisk godkjent i Tyskland. ( DE-ØKO-007) De er et resultat av et omfattende avlsarbeid med frø over lang tid. Det er bare rene, originale sorter og ingen genmanipulering av frøene. 

Pakket i gasstette profejonelle poser, dvs at holdbarheten er fra 2-15 år. Datoen på posene er dato for fylling av posene. Pakket i 2021.

Superfin gave ide til deg selv eller til en med litt grønne fingre. 

Om produsenten Saatgut Dillmann

Dillmann er et tysk selskap som er opptatt av bærekraft, miljø og selvdyrking. Filosofien er at alle kan dyrke litt eller mye der de er. Du kan dyrke i hage eller på balkongen eller i krukker.

Kvalitet er viktig for den tyske bedriften.  Et omfattende avlsarbeid ligger bak frøposene.  Kun små partier frø avles på rett tidpunkt fra plantene.

Alle frøene håndplukkes og kommer fra tyske og Europeiske oppdrettere. Saatgut Dillmann er en sertifisert økologisk bedrift. Alt pakkes i gasstette poser for best mulig holdbarhet og spiring.