3 Spireglass med stativ antracit 1000 ml

0 Vurdering
Kr. 669,-
Kr. 649,-
Du sparer:
Kr. 20,-
Prod.nr.: 81239
Spir 3 slag spirer på en gang! Spireglass i 1000 ml x 3 stk. Rustfritt edelstålstativ og med lekker keramikkskål under. Veldig lett å bruke og rengjøre.

Om 3 spireglass med stativ 1000 ml på mørk grå skål

Spiresettet består av 3 spireglass som rommer 1000 ml, 1 stål stativ, 1 keramikkskål, 1 gratis frøpose (alfalfa), 1 utagbar rist i lokket. Bruksanvisning følger med med enkle bilder som forklarer spiringen i detalj. Vi har også laget en gratis spireguide som du kan bestille gratis i nettbutikken som en brosjyre eller laste ned selv.

Med dette spiresettet kan du enkelt spire hjemme på ditt kjøkken. Du kan spire 3 slag samtidig.

Innen få dager har du dine egne ferske spirer! Spiresettet er av tysk kvalitet, det ruster ikke, det er av edelt stål og du kan vaske det i oppvaskmaskinen. Alle ståldelene er rustfritt stål (ingen aluminiums deler eller plast).

Spiresettet er lett å rengjøre.

Supert alternativ til plastspirekasse. Disse stativene med 2 og 3 glass er blant våre beste spireglass produkter. 

Modellen finnes i 2 farger: hvit og antracit (mørk grå). Du kan også få med 2 spireglass i settet, og variere med 750 ml eller 1000 ml. spireglass.

Hvordan spire spirer i spireglass?

  • Alle frø som skal spires i et spireglass må bløtlegges før de kan spire.
  • Bløtlegg en passelig mengde frø i vann i spireglasset. Ha på mye vann. Bløtleggingstiden er 8-12 timer, gjerne natten over. 
  • En passelig mengde frø er ca. 2 ss for et stort spireglass. Her får du etterhvert erfaring på hva som er passe mengde frø. 
  • Når bløtleggingstiden er over, helles vannet av spirefrøene og frøene skylles godt i kaldt vann. Skylling vil si å la vannet renne og skylle frøene veldig godt.
  • I et spireglass lar du frøene bare bli i glasset etter skyllingen, og setter lokket på og setter deretter spireglasset på hodet i risten.
  • Frøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. 
  • Fortsett å skylle 2-3 ganger om dagen.Bruker du spireglass skyller du gjennom risten i toppen av spireglasset. Dette gjør du hver dag, morgen og kveld, helt til spirene er ferdig dyrket.
  • Sett frøene ut i lyset etter hvert når det kommer frem små blader i løpet av spiretiden. Da dannes klorofyllen i spirene.
  • Spiretiden varierer fra 2-10 dager. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap.
  • Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap.   

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn