3 pack- de letteste frø å spire

0 Vurdering
Kr. 68,-
Kr. 59,-
Du sparer:
Kr. 9,-
Prod.nr.: 81186
Vi har laget en 3-pack med de letteste frøene å spire. Dette er også våre mest populære frø: alfalfa, kløverfrø og mung. Innen 3-5 dager har du spirene klare på benken!

Om GEO frøene i 3-pack:

Dette er en utvalgt spirepakke av GEO økologiske frø ment for hjemmespiring. Disse er garantert lett å få til og det blir masse spirer av det. Klikk på gratis spireguide og få med det om du er usikker på hjemmespiring. Den lille brosjyren er det mulig å bestille i nettbutikken. I løpet av 3-5 dager har du masse spirer hjemme. Varier med de ulike slagene.

1. Alfalfa er en av de letteste spirene å spire. Den er veldig populær fordi den passer godt i slater, til smørbrød osv. Proteininnholdet er høyt (40%). Alfalfa er en god kilde til vitamin B, vitamin A, C, D, E, og K, samt sink, selen, jern og magnesium. Alfalfa trives best i spirekasse eller i spireglass.

 2. Kløverfrø er kjent for sitt høye proteininnhold (30 %). Spirene er rike på vitamin A og C, samt kalsium, magnesium, kalium, jern og sink.

3. Mungbønner inneholder alle de vesentlige aminosyrene og er kjent for å ha et høyt protein innhold (20 %). Spirene er kjent for å ha et helt spekter av mineraler og vitaminer: vitamin A, B, C og E, samt kalsium, jern, sink, kobber, natrium, magnesium, fosfor og kalium.

Alle disse frøene trives i spirekasse, i spireglass eller i spirekoppen.

Vi sender alternative frø hvis noen av posene i spirepakken er utsolgt.

Bløtlegg en passelig mengde frø over natten. Dagen etter skylles frøene og fordeles jevnt i spirekassen eller i spirekoppen eller i spireglasset. Spirefrøene vil øke i volum, så ikke legg inn for mye. Spirefrøene skal spire i romtemperatur på en skyggefull plass. Skyll 2-3 ganger om dagen enten ved å la vann renne gjennom spirekassen eller gjennom spireglassets gitter eller ned i spirekoppen. Det tar ca. 3-5 dager å få disse frøene klare. Når spirene er ferdige oppbevares de i kjøleskap. Holdbarheten er 1-2 uker i kjøleskap. Skyll de litt underveis i de ukene du har de i kjøleskap.

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn