x 

Helhetlig Hormonhelse

Produktnummer:  99999
Dette er et kurs om helhetlig hormonhelse. Kurset gir en innføring i hvordan kostholdet kan skape en god hormonbalanse i kroppen din. Møt 2 av Norges fremste kursholdere på dette temaet.
Kr. 1595,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Hormonsystemet er avgjøreden for regulering av alle kroppens funksjoner. Alt fra muskelvekst og forbrenning til søvnkvalitet og seksualitet styres av hormonen. På dette kurset får du lære om hvordan du kan gjøre kosthold og livsstilsendringer som opprettholder god hormonhelse.

Fokuset er rettet på årsaksrettede tiltak som legger til rette for at du skal kunne ta ansvar for egen helse. det blir servert hormonbalanserende matbuffet  med levende økologisk mat.

På kurset får du blant annet lære om: 

-Fem effektive urter som støtter leverens funksjoner, bidrar til avgiftning og raskere regenerasjon av leveren.

-Hva du bør unngå for å bevare en frisk lever

- Mat som hjelper leveren tilbake i balanse

-Leverens rolle for avgiftning og fordøylse

-Hvordan leveren er en 'flaskehals' for hormon helse.

-Hvordan leveren kan renses for å gi bedre galleflyt

Dette kurset er en del av vårt undervisningskonsept, Hippocrates-programmet, som gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å ta økt ansvar for egen helse. Hippocrates- programmet er et vitenskaplig basert livsstilsprogram med røtter i 35 års omfattende klinisk forskning ved Huppocrates Health Institute i USA. Her har tusenvis av mennesker transformert sine liv ved å følge enkle kostholdsprinsipper med revitaliserende og avgiftende elementer, som gjør at både kropp og sinn gjenfinner sin naturlige medfødte balsane og harmoni. Vi har over 15 års erfaring med ernæringsterapi og mat som medisin.

Kursholder: lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A Kjølen

Dato: 2. Nov. kl 18.00-21.30

Sted: Inch, Ullevålsveien 47, Oslo

Påmelding: www.hippocrates.no

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no