x 
Rundstykker med hampmel

I disse grove rundstykkene er det brukt mange proteinrike melsorter. Hampmel er et fiberrikt næringsrikt mel som har et høyt proteininnhold sammenliknet med andre melsorter.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 sats(er)

Oppskrift

  • 3 dl havregryn
  • 2 dl amarantmel
  • 1 dl SanaBona quinoamel
  • 1 dl maismel
  • 1 dl SanaBona hampmel
  • 1 dl jyttemel
  • 3 dl boghvetemel
  • 3.5 ss frø, f. eks linfrø, solsikkefrø, sesamfrø, hampfrø
  • 25 gr gjær
  • 1 klype SanaBona Himalayasalt
  • 7.5 dl soyamelk, rismelk eller vann
  • 1.5 dl olivenolje (evt. 1 dl olivenolje + 0,5 dl rapsolje)
  • 6 ts fiberhusk

Rundstykker med hampmel - Slik gjør du

Hev deigen gjerne over natten. Lag deigen i en kjøkkenmaskin om du har. La det fuktige i deigen være kaldt og ikke lunkent når dus etter det dagen før.

Bakes ut og etterheves 35-60 minutter ettersom hvor mye tid du har. Rundstykkene stekes på 225-250 grader i 10-15 minutter midt i ovnen. Disse rundstykkene bør være godt stekt. Lag rundstykkene gjerne litt flate, da unngår du at de blir litt rå inni.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no