x 
Scones glutenfrie

Gode enkle scones. Du kan lage de søte eller ikke.

Kategori: 

Ingredienser

For 1 porsjon(er)

Oppskrift på glutenfrie scones

  • 1 dl bokhvetemel
  • 1 dl Sana Bona quinoamel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ss fiberhusk
  • 2 ss gresskarkjerner eller rosiner
  • 3 stk egg
  • 1 dl havremelk ell.
  • 2 ss olivenolje ekstra virgin

Scones glutenfrie - Slik gjør du

Bland alt det tørre i en bolle. Bland alt det våte i en bolle og visp det sammen. Bland det våte og det tørre. La deigen svelle i 10-15 min. Rull så rundstykkene. Bruk litt mel hvis det blir klissete. Stekes i ca. 20 min. på 180 grader, midt i ovnen. Vil du ha de søte velger du rosiner fremfor gresskarkjerner. Totalt blir dette 5 store scones.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no