x 
Hjemmelaget muslibar

En utrolig god turbar som passer som mellommåltid, snacks, skolemat, påsketur etc.

Ingredienser

For 15 porsjon(er)

Oppskrift

  • 100 gr gresskarkjerner
  • 100 gr Sana Bona økol. mandler
  • 70 gr linfrø
  • 5 ss Sana Bona kokosolje ekstra virgin
  • 6 stk dadler Medjol
  • 4 stk eggehvitter
  • 150 gr Sana Bona cashewnøtter økol.
  • 100 gr rosiner( gule og svarte)
  • 50 gr Sana Bona Tibet gojibær
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 25 gr pistasjnøtter eller hasselnøtter
  • 25 gr Sana Bona kokosflak naturell

Hjemmelaget muslibar - Slik gjør du

Fjern stenen i dadlene og legg dem i vamt vann i 10 minutter. Sett på ovnene på 180 grader. Rist mandlene i ca 7 minutter, snu nøttene litt underveis. Mal linfrø og mandler i en kjøkkenmaskin. Det skal bli helt finmalt. Tilsett dadlene ( uten vannet). Ha deretter i kokosolje og eggehvitte. Mos alt sammen med en sleiv. Tilsett resten av råvarene oppi blenderen, men kjør bare så frøene og frukten bare moses i små biter. Dette helles så i bollen med alt det andre og rør sammen. Massen fordeles som en firkant på et bakepapir ca 1 cm tykk. Alt stekes på 175 grader i ca 15-17 minutter. Skjær opp i passende müslibarer og stek de ytterligere i ca 7-8 min.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no