x 
Krepsehaleris

En litt annerledes salat eller middagsrett. Skal du ha mange på besøk kan du lage denne retten i steden for å grille. Lett å lage i stor porsjon og veldig godt.

Kategori: 

Ingredienser

For 5 person(er)

Oppskrift

  • 2 stk bokser krepsehaler i lake
  • 6 dl kokt ris (ikke for klebrig)
  • 0.5 dl presset sitronsaft
  • 2 ss hvitløk, fint hakket
  • 1 håndfull persille
  • 1.5 ss karri
  • 100 gr smør eller 3-4 ss x-virgin olivenolje
  • 1 del(er) (stk) rød paprika

Krepsehaleris - Slik gjør du

Kok opp ris til 6 personer. Legg krepsehalene i et dørslag la det renne av og legg det i en stor bolle. Press sitronsaft over krepsehalene. Bland i presset hvitløk.

Skjær opp paprika i små biter og legg i bollen sammen med hakket persille og karri. Rør rundt. Smøret høvles på toppen av blandingen. Den varme dampende risen helles så over det hele til slutt. Rør og vend på blandingen. Serveres med f. eks foccacia.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no