x 

Blogg

Morgenstund på jordet-hvordan gründerne i Sana Bona stresser ned

I en hektisk hverdag som småbedrift, er møte med naturen en måte å sette ned tempoet på, Når jobbfredagen er over, eller tidlig en lørdag eller søndagmorgen  går turen til Øverlnd Andelslandbruk for å plukke ukens økologiske grønnsaker.

Lukten av nyplukket tomat, gulrot eller ringblomst er 'balsam for sjelen'. Vi leser 'høstemeldingen' som henger på tavlen , og tar med trillebåren ut på jordet. Vi nyter luktene, smakene og de vakre fargene. Vi bli minnet på at vi må ta vare på naturen og hvor verdifull den er. Sana Bona brenner for den økologiske rene maten, og brenner for at alle kan dyrke litt selv i en krukke , på en veranda eller i en pallekasse. La deg inspirere av Balkongbønder og Bokashi Norge. Vi har mange frø du kan dyrke til våren: Sana Bona grønnsakfrø

Visste du at gulrotgresset er like mye og kanskje mer næringsrikt enn gulroten selv. Bruk gulrotgresset i grønn smoothie eller grønn juice. Rødbete blader kan wokes med hvitløk og smaker herlig.

Ideer til nye oppskrifter er ofte blitt utveklset på jordet med andre andelshavere. Her er noen insirasjonsbilder fra helgens sanking, og nytelse.

rucculaaseatisk salatsolsikketrillebaarrosenkaalrodbetgulrot

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no