x 

Blogg

Raw food kurs og matlaging med studenter på Høyskolen i Akershus

Sana Bona var invitert til Høyskolen i Akershus (HIAK) for å snakke om raw food og lage raw food med studenter på Restaurant/Matfag/ Helse sosial- videreutdanning. Studentene ønsket selv å lære mer om dette. Matlaging med studenter er alltid kjempespennede!

Raw food kurs og matlaging med studenter på Restaurant/ Matfag på Høyskolen i Akershus.

Hele dagen startet med undervisning i klasserommet. Vi snakket om hva raw food er, om supermat og hvordan maten lages i et raw food kjøkken. Masse nytt å smake på av råvarer, og studentene gledet seg å lage raw food og smake!

Raw food kurs og matlaging med studenter på Restaurant Matfag på Høyskolen i Akershus 1

Høyskolen i Akershus (HIAK) har et fantastisk stort og flott kjøkken. Det er en fryd å lage mat der. Vi laget grønn smoothie, rå sjokolade lys og mørk. Favoritten for gjengen ble den smakfulle rå pizzaen og den rå lasagnen, laget kun av rå grønnsaker!

Raw food kurs og matlaging med studenter på Restaurant Matfag på Høyskolen i Akershus 2Raw food kurs og matlaging med studenter på Restaurant Matfag på Høyskolen i Akershus 3

Det ble noen aha opplevelser og mange gode smaker - det hele ble toppet med jorbærsorbet.

Raw food kurs og matlaging med studenter på Restaurant Matfag på Høyskolen i Akershus

Takk for en fantastisk hyggelig dag med dyktige lærere på videreutdanning, med et åpent sinn for nye mattrender! Vi ses neste år!

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no