x 

Blogg

Min økologiske hage

I helgen har jeg gjort våronn i min økologiske hage og smakt på vårens første urtete.

I denne lille hageflekken forsyner jeg familien med økologiske grønnsaker i ferien. Mye enklere enn jeg trodde. Vi hadde salat, redikker, urter og gulerøtter utover hele sommeren og høsten i fjor. Det ga mersmak for barn og voksne. I år prøver jeg å sette noe nytt: squash og gresskar. Vi venter i spenning. Sstrandsennepen var kommet opp og den lagde jeg nydelig pesto av og salat på i pinsen. Det fine med denne sorten er at du har den hele sommeren. Du klipper ned og den kommer opp igjen. Litt skarp smak er det på den, men det er godt. Hvis du ønsker deg en økologisk hage/ felleskap, orienter deg på andelslandbruk i Norge.

 naturens te 150 x112hage 150 x112

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no