x 

Blogg

Min økologiske hage

I helgen har jeg gjort våronn i min økologiske hage og smakt på vårens første urtete. 

Vår økologiske hage våronn

I denne lille hageflekken forsyner jeg familien med økologiske grønnsaker i ferien. Mye enklere enn jeg trodde. Vi hadde salat, redikker, urter og gulerøtter utover hele sommeren og høsten i fjor. Det ga mersmak for barn og voksne. I år prøver jeg å sette noe nytt: squash og gresskar. Vi venter i spenning.

Min økologiske hage

Strandsennepen var kommet opp og den lagde jeg nydelig pesto av og salat på i pinsen. Det fine med denne sorten er at du har den hele sommeren. Du klipper ned og den kommer opp igjen. Litt skarp smak er det på den, men det er godt.

Min økologiske hage 1Min økologiske hage 2

Hvis du ønsker deg en økologisk hage/ felleskap, orienter deg på andelslandbruk i Norge.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no