x 

Blogg

På denne bloggen vil du finne litt om hva som skjer rundt SanaBona.

Økodager Øverland

Øverland Gård arrangerte sine tradisjonelle økodager helgen 10.-11. november. Sana Bona var der og holdt rå kake/ rå sjokoladekurs. Resultatet ser du på bildet. Vi lagde noen himmelske kaker som gledet alle de som spiste lunsj på økomarkedet søndag. Vi hadde en praktisk workshop med litt teori og så smakte vi oss videre gjennom raw food verdenen. Søndag var det julemarked.

Les mer: Økodager Øverland

Hagemessen 2012

Hagemessen på Lillestrøm inviterte Sana Bona til å lage cafe. Det hadde vært stor etterspørsel etter sunnere og bedre mat på messen! Interessen var kjempestor. Utstillere og deltagere var kjempeinteressert og fornøyd med matserveringen, som et friskt pust til vanlige muffins og pølser.

Les mer: Hagemessen 2012

Raw food med ekte kokker

Sana Bona var invitert til Høyskolen i Akershus ( HIAK) for å holde raw food kurs. På denne høyskolen arrangeres viderutdanningskurs for kokker og personer som jobber med undervisning i mat og helsefag. Vi skulle ha en raw food dag for disse. Det ble en utrolig hyggelig dag med proffe personer 'på jobb'! Så fort har vi aldri laget raw food på kurs før! Disse var proffe!

Les mer: Raw food med ekte kokker

Økoklær og hvetegress

hvetegress1 150 x 120Hvorfor ikke prøve økologiske klær og teste hvetegress shot samtidig? Barbara Hagen fra Miljødesign hadde utpakning av sin nye kolleksjon økologiske klær i Sana Bona sine lokaler. Vi serverte rå kaker og sjokolade, samt hvetegress shot! Det var super hyggelig! Ferskt hvetegress smakte godt, var deltagerne enige om.

Les mer: Økoklær og hvetegress

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no