x 

Blogg

På denne bloggen vil du finne litt om hva som skjer rundt SanaBona.

Chia frø – fra importforbud til godkjent som matvare– Les hele historien

Sana Bona har alltid vært opptatt av å formidle sunne, ukjente matvarer til norske forbrukere. Sana Bona brenner for økologi og forbrukernes sunnhet, og vi har alltid ønsket å ta et samfunnsansvar for å få sunne matvarer inn til Norge.

Les mer: Chia frø – fra importforbud til godkjent som matvare– Les hele historien

Hvorfor du skal plante ringblomster neste år!

Ringblomster kan du nyte helt til frosten kommer og de kan brukes til så mye!! Her kan du lese om de fantastiske ringblomstene

Les mer: Hvorfor du skal plante ringblomster neste år!

Morgenstund på jordet-hvordan gründerne i Sana Bona stresser ned

I en hektisk hverdag som småbedrift, er møte med naturen en måte å sette ned tempoet på, Når jobbfredagen er over, eller tidlig en lørdag eller søndagmorgen  går turen til Øverlnd Andelslandbruk for å plukke ukens økologiske grønnsaker.

Les mer: Morgenstund på jordet-hvordan gründerne i Sana Bona stresser ned

Fortjener ditt kjæledyr også sunt godteri?

I forrige uke hadde Sana Bona besøk av en kunde, som er svært engasjert i friluftsliv og ren mat, men ikke bare for deg selv men også for sin lille Dachs TED. TED's matfar er kunstner :@yourmamasfavourite_res og bor i Sverige der han maler og er en ivrig jeger. Det som er interessant, er at hunden TED får tørket hundesnack av alt det Andreas, matfar ,ikke selv vil spise. Rester fra jakturen deles opp i biter og tørkes i en Excalibur dehydrator, som ekte, ren hundesnacks helt uten tilsetningsstoffer.

Les mer: Fortjener ditt kjæledyr også sunt godteri?

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no