Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Raw Gulrotkake med varmende krydder


Råvaregruppe: Oppskrifter på Rå kaker
Kategori/tema: Cashewnøtter, Hasselnøtter, Nøtter
Raw gulrotkake 600x800

Raw gulrotkake med en god smak av de varmende krydderne: nellik, kanel og kardemomme. Enkel å lage!

Oppskrift på Raw Gulrotkake

For 1 kake

Ingredienser til bunnen:

  • 8 stk gulrøtter
  • 3 dl havregryn
  • 15 stk små dadler, eller pærer som søtning
  • 0.5 stk sitron, presset
  • 1 dl Sana Bona økologiske hasselnøtter
  • 1 ts rått vaniljepulver
  • 0.5 ts kardemomme
  • 1 ts kanel
  • 0.5 ts nellik, malt
  • 1 dl rosiner

Ingredienser til fyllet:

Ingredienser til pynten:

  • 2 stk spiraliserte gulrøtter

Slik lager du raw gulrotkake

Kjør hasselnøtter, havregryn og krydder sammen i en kjøkkenmaskin. Mos deretter dadler, rosiner, revne gulrøtter, samt sitronsaft sammen. Bland så disse to blandingene sammen. Denne nye blandingen er bunnen. Trykk deigen ned i en springform. Hvis deigen blir for myk, kan du eventuelt blande inn noen never med havregryn. 

Kremen lages av cashewnøtter, appelsinsaft og honning, som moses sammen i en blender, til det er glatt og myk krem. 
Pynt med gulrot og/eller appelsinskiver.