Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gojikonfekt med rå hvit sjokolade og goji


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Cashewnøtter, Goji bær, Himalaya salt, Kakaosmør, Kokossirup
gojikonfekt 600x800

Prøv disse nydelige sjokoladekonfektene. Dette er rå hvit sjokolade. De er vakre, og smaker utrolig godt! Vi kaller det gojikonfekt.

Oppskrift på Gojikonfekt med rå hvit kakao

For 12 stk

Slik lager du Gojikonfekt

Start med å mose gojibærene i en kjøkkenmaskin, til små biter. Smelt kakaosmøret i vannbad. Mal cashewnøttene i en blender, eller kjøkkenmaskin till grovmalt konsistens. Tilsett først agave, eller annen søtning i det smeltede kakaosmøret og rør godt. Bland inn alle de øvrige ingrediensene. 

Massen helles i konfektformer, eller isterningsformer, og settes i fryseren. La de stå minimum en halv time i fryseren. Konfektet smaker best når den er romtemperert.